Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

Agentii nou deschise

Deva
Bd. Decebal, bl. J
Sector 6
Str. Virtutii, nr. 5, bl. R2
Sector 4
Bd. Alexandru Obregia, nr. 19H
Sector 6
Calea Crangasi, nr. 26 ? 28
Sector 1
Str. Subcetate, nr. 31
Campulung
Str. Ion Mihalache, nr. 121A
Sector 4
Sos. Berceni, nr. 25-27
Sector 3
Bd. Camil Ressu, nr. 4, bl. 5
Craiova
Str. Maria Tanase, nr. 19, bl. A7
Tirgu-Jiu
Str. 9 Mai, bl. 56, Complex Lido

vezi toate agentiile

Regulament  Regulament de funcţionare a jocului pentru pariuri în cotă fixă

Prezentul Regulament este proprietatea S.C. Right Betting S.R.L., societate înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/ 7498/ 06.08.2010, CIF 27255308, capital social 1,000,000 lei cu sediul principal în Bucureşti, sector 6, B-dul G-ral Vasile Milea, nr. 2P, etaj 2 (denumită în continuare: "Organizator").


Capitolul 1

Aceste Reguli reprezinta baza legala exclusiva pentru incheierea unui contract privind participarea la joc („Contract”). 

„Pariul” este jocul in care Clientul indica rezultatele evenimentelor propuse de Organizator (denumite in continuare „Evenimente”), acesta hotarand in mod independent numarul si tipul Evenimentelor pe care pariaza si suma de care depinde valoarea eventualului castig (denumita in continuare „Miza”).

Contractul va fi incheiat intre Organizator si Client pe baza acceptarii de catre acesta din urma de buna voie a ofertelor, intocmite in conformitate cu prezentul Regulament, prin efectuarea platii biletului de pariere (denumit in continuare „Biletul”).

Clientul este persoana fizica majora care a incheiat un Contract cu Organizatorul, fapt dovedit de detinerea Biletului. inainte de tiparirea Biletului, toate informatiile vor fi inregistrate de catre Organizator.

Aceste Reguli („Regulamentul”) vor fi obligatorii pentru toate partile care stabilesc relatii in scopul desfasurarii unui pariu.Capitolul 2

Toate pariurile primite de catre Organizator vor fi valabile doar daca Regulamentul a fost respectat. 

Orice neintelegeri cu privire la interpretarea dispozitiilor prezentului Regulament nu confera Clientilor care invoca aceste neintelegeri drepturi care nu sunt prevazute in Regulament (ex.: dreptul la restituirea Mizei intrucat Clientul pretinde ca, din eroare, a crezut ca pariul are un alt obiect; dreptul la castig intrucat in opinia Clientului, dar contrar Regulamentului, un pariu este castigator etc.). De asemenea, Organizatorul nu raspunde pentru confuziile si neintelegerile cauzate de necunoasterea de catre Clienti a regulilor oficiale specifice unui Eveniment pe care acestia au pariat.

Dupa acceptarea unui pariu, Clientul nu va avea dreptul sa opereze modificari asupra Biletului. in acest sens, Clientul este obligat, in interes propriu, sa-si verifice datele de pe Bilet, iar in cazul in care constata existenta unor date eronate, poate solicita remedierea acestora in cel mult 5 minute de la emiterea Biletului, dar nu mai tarziu de ora inceperii Evenimentului. Reclamatiile ulterioare nu vor mai putea fi luate in considerare. Pentru anumite tipuri de pariuri, de exemplu pariurile live, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta anularea Biletelor. in acest sens, clientii vor fi anuntati prin postarea de afise in cadrul agentiilor Organizatorului.

Orice pariu primit dupa ce s-a dat startul Evenimentului pe care se pariaza, indiferent de motiv, va fi nul si Miza va fi rambursata la cererea clientului (in cazul in care Biletul contine numai Evenimentul in cauza), cu exceptia pariurilor live si a evenimentelor pentru care s-a reluat parierea in timpul unei intreruperi, de exemplu un meci de tenis afectat de conditiile meteorologice nefavorabile. Organizatorul isi rezerva dreptul ca pentru anumite tipuri de Evenimente, in cazul in care pariul a fost primit dupa ora de incepere a acestora, acesta sa fie plasat pe urmatorul Eveniment ce va avea loc. 

Pentru anumite tipuri de pariuri, de exemplu pariurile live, acceptarea pariului este permisa si dupa inceperea Evenimentului, dar pana la initierea obiectului pariului. in acest caz regula enuntata anterior se aplica prin inlocuirea sintagmei „startul Evenimentului” cu „initierea obiectului pariului”. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a limita Miza acceptata pentru un Eveniment sau de a nu accepta pariuri identice.

In caz de erori la tiparire, erori pe Bilet sau erori ale datelor introduse in baza de date, Organizatorul isi rezerva dreptul de a considera pariurile ca fiind nule, acordand cota 1, sau de a le valida la Cotele corecte (la nivelul cotelor de pe piata), chiar daca descoperirea erorilor apare dupa finalizarea Evenimentului. Biletul anulat va fi rambursat la cererea clientului. Biletele raman valabile daca sunt constatate la tiparire mici erori de afisare a informatiilor legate de pariu, numele echipei, numele concurentului, denumirea competitiei, etc, cu conditia ca, in ciuda posibilei erori, sa poata fi stabilit fara echivoc la ce echipa sau concurent face referire biletul.

Regula Dead Heat: in cazul unui Eveniment care se finalizeaza cu mai mult de un castigator (acestia avand performante egale) si doar un singur castigator a fost luat in considerare, se va aplica regula “Dead Heat”. Aceasta presupune existenta unui rezultat nedecis in care doi sau mai multi competitori impart aceeasi pozitie. O selectie asupra careia se va aplica aceasta regula este considerata a fi jumatate castigatoare, jumatate pierduta si astfel este validata la cota intreaga cu miza injumatatita. in situatia in care sunt trei castigatori (acestia avand merite egale), selectia este considerata o treime castigatoare, doua treimi pierduta si este validata la cota intreaga cu miza impartita la trei.Capitolul 3

In conformitate cu legislatia in materia jocurilor de noroc, persoanele sub 18 ani si salariatii Organizatorului nu au dreptul sa participe la joc, respectiv persoanele sub 18 ani nu au drept de acces in incinta agentiilor Organizatorului. Pentru aceasta, Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita potentialului client prezentarea actului de identitate.

Orice pariuri efectuate/ acceptate cu incalcarea paragrafului 1 din prezentul capitol sunt considerate nule si au drept consecinta juridica neplata eventualelor castiguri aferente unor astfel de pariuri.Capitolul 4

Organizatorul va primi pariuri pentru urmatoarele Evenimente: fotbal, baschet, handbal, hochei, tenis, formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, curse de ogari, curse de cai, ciclism, baseball, rugby, fotbal american, curse de automobile si de motociclete, darts, snooker, futsal, sporturi de iarna și cricket, precum si Evenimente nonsportive de genul: premiile Oscar, concursuri de frumusete, concursuri de muzica, rezultatele extragerilor la loteriile internationale sau orice alte sporturi/ evenimente ce vor fi aduse la cunostinta clientilor prin intermediul ofertei de pariere.
 
Organizatorul poate oferi si alte Evenimente care nu sunt enumerate mai sus si care vor fi guvernate,  de asemenea, de Regulile de baza.
Organizatorul va afisa in cadrul agentiilor sale detalierea si explicitarea Regulilor de baza  aplicabile pentru diverse Evenimente/ tipuri de pariuri in cota fixa.
 
Organizatorul va oferi Clientilor posibilitatea de pariere pe diverse tipuri de pariuri in functie de tipul Evenimentului: rezultat final (optiunea 1-pentru victoria jucatorului/ jucatorilor care joaca acasa; optiunea X-pentru egalitate; optiunea 2-pentru victoria jucatorului/ jucatorilor in deplasare), rezultatul primei reprize, rezultatul reprizei secunde, inscriere/ neinscriere de goluri, numar de goluri, minutul primului gol, scorul corect, rezultatul la pauza/ la sfarsitul jocului, pariere cu handicap, jucatorul care inscrie primul/ ultimul gol, mai mult sau mai putin decat numarul de goluri, golgetter si dublu golgetter, supergol, game run (echipa care inscrie prima si care castiga), sansa dubla, antepost/ se califica pentru runda urmatoare, alte tipuri de pariuri anuntate in oferta de pariere.
 
Fiecare Eveniment din graficul de pariere va avea un anumit coeficient (denumit in continuare
„Cota”) determinat de catre Organizator. Cota fiecarui Eveniment va fi determinata de catre Organizator la discretia sa, luand in considerare informatiile de ultima ora cu privire la acesta.
 
Suma castigatoare a unui Bilet va fi calculata prin inmultirea Cotei aplicabile la momentul acceptarii pariului cu suma platita ca Miza.
 
Cotele pot fluctua inainte de acceptarea unui pariu.


Capitolul 5

Biletul care atesta efectuarea pariului va contine date de identificare ale Organizatorului, codul agentiei, codificarea Biletului, data si ora emiterii, Miza, taxa de administrare, suma totala de plata, numarul si tipul Evenimentelor, Evenimentul propriu-zis, data si ora limita de pariere, Cotele pentru fiecare Eveniment, Cota finala si castigul potential.
 
Toate pariurile acceptate vor fi inregistrate atat intr-o arhiva principala cat si, din motive de securitate, intr-o arhiva secundara, numita „arhiva de securitate”.
 
Castigul va fi calculat pe baza cotelor valide in momentul acceptarii Biletului. Castigul va fi calculat in functie de datele existente in arhivele de la sediul Organizatorului. in cazul existentei unor Bilete ale caror continut difera fata de datele din arhiva, Organizatorul isi rezerva dreptul de a considera valide datele din „arhiva de rezerva”.


Capitolul 6

Datele prezentate in oferta de pariere vor avea doar rol informativ. In cazul unei erori sau a unei modificari in oferta de pariere privind ora limita de pariere sau ora de incepere a Evenimentului/ Evenimentelor, pariurile vor ramane valide pentru acelea efectuate pana la ora reala de incepere a Evenimentului/ Evenimentelor in cauza. 

Rezultatele Evenimentelor sunt certificate prin preluarea acestora din informatiile oficiale oferite de catre organizatorii Evenimentelor respective si introducerea acestora in sistemul de pariere. Organizatorul va omologa rezultatele introduse in sistem prin compararea acestora cu informatiile oficiale oferite de catre organizatorii Evenimentelor. Ulterior, rezultatele Evenimentelor vor fi afisate in agentiile Organizatorului. Validarea Biletelor se efectueaza automat de catre sistemul de pariere prin verificarea corespondentei optiunilor de pariere alese de catre Client cu rezultatele omologate. In cazul omologarii unor rezultate eronate, Organizatorul are dreptul la reomologarea lor, Biletele validate pana la momentul reomologarii fiind valabile. Eventualele contestatii sunt acceptate numai in baza Biletului jucat. 

Pariul nul este pariul care, din motive obiective, in conformitate cu prezentul Regulament de Joc,  primeste ulterior efectuarii sale Cota 1.00. Pariul nul este rambursabil la cererea clientului in cazul in care este singurul Eveniment de pe Bilet. Pentru pariurile cu mai multe selectii pe Bilet, castigul final va fi calculat considerandu-se la Cota de 1.00 doar acea selectie declarata nula.Capitolul 7

Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili castiguri maxime si/ sau minime pentru pariurile in cota fixa in general, sau in particular pentru anumite tipuri de pariuri sportive sau Evenimente. Pentru o corecta informare a clientilor, castigurile maxime si/ sau minime stabilite de catre conducerea Organizatorului vor fi afisate in toate agentiile cu cel putin 48 de ore inaintea datei intrarii in vigoare inscrise.
Tuturor Biletelor inregistrate in conformitate cu Regulamentul de Joc li se va aplica castigul maxim/ minim valabil la data acceptarii pariului si nu cel valabil la data platii potentialului castig.
 
Toate castigurile maxime specificate in prezentul Regulament sunt aplicabile oricarui Client sau grupuri de Clienti care actioneaza impreuna, utilizand aceleasi combinatii de selectii sau asemanatoare, chiar daca sunt efectuate pe mai multe serii de bilete, pe un interval de Cote, in mai multe zile si in agentii diferite. In cazul in care Organizatorul descopera serii de Bilete care sa fi fost emise conform specificatiilor de mai sus, valoarea insumata totala a castigurilor de pe acestea va fi limitata la valoarea unui castig maxim, asa cum acesta a fost prezentat anterior.
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili mize minime pe Bilet, respectiv pentru fiecare combinatie in cazul pariurilor sistem, in functie de tipul pariului si/ sau Evenimentului. Pentru o corecta informare a Clientilor, aceste mize minime stabilite de catre conducerea Organizatorului vor fi afisate in toate agentiile cu cel putin 48 ore inaintea datei de intrare in vigoare inscrise.
Tuturor Biletelor inregistrate in conformitate cu Regulamentul de Joc li se va aplica Miza minima valabila la data acceptarii pariului.
 
La fiecare pariu acceptat, Organizatorul va percepe o taxa reprezentand 5% din Miza. Aceasta taxa nu va fi considerata ca facand parte din Miza, dar impreuna cu Miza constituie taxa de participare la joc.


Capitolul 8

Pariurile Bonus sunt pariurile care indeplinesc anumite conditii referitoare la numarul minim de evenimente si cotele minime ale acestora. Avantajul pariului Bonus este cresterea valorica a castigului potential in directa corelatie cu anumite conditii specifice. Informatiile cu privire la aceste pariuri Bonus precum si conditiile de acordare sunt puse la dispozitia clientilor in agentii cu minim 48 de ore inaintea datei intrarii in vigoare. 
 
In cazul in care un eveniment primeste cota 1,00, in conformitate cu prezentul regulament, evenimentul nu va fi luat in considerare pentru conditiile de minim impuse pentru pariul Bonus.
 
Castigul potential al pariului Bonus va fi inscris pe biletul de pariere astfel incat clientii sa aiba cunostinta de acesta.
 
Biletele emise inaintea incetarii perioadei de acordare a Bonusurilor vor fi luate in considerare pentru conditiile, valabile la momentul emiterii, impuse pentru pariul Bonus.


Capitolul 9

Castigurile vor putea fi achitate in orice agentie a Organizatorului care ofera tipurile de Pariuri/ Evenimente continute pe Biletul castigator, incepand cu ziua urmatoare celei in care se anunta rezultatele oficiale. Organizatorul se angajeaza sa efectueze plata castigurilor in termen de cel mult 14 zile de la anuntarea rezultatelor oficiale. Pentru anumite tipuri de pariuri sau pentru anumite tipuri de Evenimente, Organizatorul poate decide sa scurteze perioada dintre momentul anuntarii rezultatelor oficiale si al inceperii platilor. Clientii vor fi informati in prealabil asupra tipurilor de Pariuri/ Evenimente, pentru care se va aplica aceasta ultima regula, prin afisare in cadrul agentiilor Organizatorului.

Dreptul Clientului la achitarea castigurilor expira la 30 de zile de la data anuntarii rezultatelor oficiale. Dreptul Clientului de a i se achita castigurile este suspendat pe perioada cat valabilitatea Biletului/ Biletelor care atesta respectivele castiguri face obiectul unor cercetari penale sau disciplinare in acest sens. Organizatorul are obligatia incunostiintarii Clientului despre modul de finalizare al cercetarilor.

In conformitate cu art. 146 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 571/ 23.12.2003 privind Codul fiscal, la ridicarea premiilor este necesara prezentarea unui act de identitate in vederea organizarii unei evidente care sa permita determinarea castigurilor totale ale unui Client intr-o zi. 

Informatiile personale de identificare ale castigatorilor vor fi colectate si prelucrate de S.C. Right Betting S.R.L., in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Detinerea unui Bilet de pariere emis de catre S.C. Right Betting S.R.L. implica acordul clientului de a fi inclus in baza de date a societatii, scopul constituirii acesteia fiind aplicarea prevederilor art. 93 din O.G. 138/ 2004 pentru modificarea si completarea Legii 571/ 2003 privind Codul Fiscal.

Conform Legii nr. 677/ 2001, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul poate adresa o cerere scrisa, datata si semnata Directorului General al S.C. Right Betting S.R.L. sau se poate adresa in justitie. 

Castigurile ii vor fi achitate Clientului, dupa verificarea datelor de identificare inscrise de client pe verso-ul Biletului de pariere, pe baza prezentarii si depunerii de catre acesta a Biletului nedeteriorat in una din agentiile Organizatorului. In cazul in care Biletul este deteriorat, Clientul va avea dreptul sa ii fie achitat castigul dupa ce conducerea Organizatorului a luat o decizie in acest sens. 

Sunt considerate ilegale si nu vor fi achitate castigurile rezultate din pariuri efectuate/ acceptate prin savarsirea unor infractiuni, prin frauda in dauna Organizatorului sau incalcarea oricaror dispozitii legale sau din prezentul regulament. Biletele din care rezulta astfel de castiguri sunt considerate nule de drept.

Procentul de castiguri din totalul incasarilor brute poate fi de minim 60% calculat pentru perioada de valabilitate a autorizatiei.Capitolul 10

Acest Regulament va fi pus la dispozitia Clientilor in toate agentiile Organizatorului.
 
Organizatorul va permite Clientilor si oricaror altor persoane interesate sa ia cunostinta de acest Regulament.


Capitolul 11

i) Dispozitii generale
 
„Pariul sportiv” este un pariu in cota fixa ale carui Evenimente sunt reprezentate de competitii sportive.
 
Rezultatele luate in considerate sunt cele de pe terenul de sport sau podium. Eventualele investigatii ulterioare realizate de catre autoritatea competenta vor fi luate in considerare la plata pariului doar daca sunt realizate in aceeasi zi cu cea a finalizarii Evenimentului. Orice investigatie realizata in ziua/ zilele urmatoare nu va fi luata in considerare, indiferent de temeiul sau rezultatul acesteia.
 
In cazul unei modificari a locului de desfasurare, care nu a fost publicata sau adusa la cunostinta Organizatorului la momentul emiterii Cotelor pentru Eveniment si au fost acceptate pariuri pe baza Cotelor emise, pariurile vor ramane valabile, cu conditia ca locul de desfasurare sa nu fie mutat pe terenul adversarilor, caz in care selectiile pentru Evenimentul respectiv vor fi considerate nule si clientului i se va rambursa la cerere Miza pariata. In cazul unui pariu constand in respectivul Eveniment si in altele, numai partea de pariu pentru care s-a modificat locul de desfasurare pe terenul adversarului va fi considerata la o Cota de 1.00.
 
In cazul competitiilor sportive sau minicompetitiilor sportive disputate intr-o anumita tara, meciurile/partidele sunt trase la sorti de catre organizatorii competitiei sportive, astfel incat pot exista situatii cand echipa tarii organizatoare este trasa la sorti ca echipa oaspete, in aceste situatii evenimentele fiind oferite spre pariere conform celor afisate de catre organizatorii competitiei.
 
Dupa caz, rezultatele oferite de catre Organizator vor fi folosite pentru validarea biletelor, atata timp cat nu exista dovezi concludente ca aceste rezultate sunt incorecte. Cand aceste rezultate nu sunt disponibile, vor fi folosite rezultatele video pentru validarea biletelor. In cazul in care aceste rezultate video nu sunt disponibile, rezultatele majoritatii mijloacelor de informare independente vor fi luate in considerare pentru validarea biletelor. Cand acestea din urma nu sunt clare, unde se poate aplica, vor fi folosite rezultatele afisate pe paginile oficiale ale competitiei.
Dreptul Clientului la orice reclamatie expira la 30 de zile de la data anuntarii rezultatelor oficiale.
 
Selectiile combinate precum Italia castiga cu 2-0 si Italia castiga prima repriza si la final sunt acceptate numai pe o baza unica iar in cazul in care, dintr-o eroare, sunt acceptate pentru pariuri multiple, miza va fi impartita in mod egal pe fiecare selectie cotata. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta pariurile duble Primul sau Ultimul Marcator/ Scor Corect (pariul Supergol) sau “Rezultat Final si Mai putine/ Mai multe goluri” unde cote speciale sunt oferite prin combinarea cotelor individuale.
 
ii) Reguli speciale in functie de sporturi
 
Regulile speciale acopera toate datele cu privire la Evenimentele sportive care au o structura tipica de intrecere intre doua echipe (echipa 1 si echipa 2) care dau nastere unui rezultat final definit ca rezultatul la sfarsitul unei perioade fixe de joc, rezultat care poate fi exprimat prin doua numere, primul reprezentand rezultatul echipei 1, iar al doilea rezultatul echipei 2. Echipa 1 este indicata la stanga si se considera intotdeauna ca fiind echipa care joaca acasa. Echipa 2 este indicata la dreapta si se considera intotdeauna ca fiind echipa care joaca in deplasare. De asemenea, atunci cand un joc se desfasoara pe teren neutru, echipa din stanga se considera ca jucand acasa, iar cea din dreapta ca jucand in deplasare. Daca se ia in considerare si egalitatea la plata, aceasta se noteaza in centru, sub coloana X.
 
Daca, pentru orice sport, un meci este afisat/ oferit incorect de catre Organizator si nu este programat sa aiba loc, toate pariurile acceptate vor fi nule si achitate la o Cota de 1.00. De exemplu, un meci de fotbal este oferit incorect ca Barcelona vs. Valencia, desi ar fi trebuit afisat ca Real Madrid vs. Barcelona.
 
In cadrul evenimentelor sportive nonfotbal, de exemplu baschet sau hochei pe gheata, la timpul complet regulamentar de joc trebuie sa se adauge orice minute de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, pe care oficialii considera necesar sa le adauge pentru ca rezultatul sa fie valabil. Orice durata mai mica decat timpul regulamentar de joc va face ca rezultatul sa fie considerat nul si achitat la o Cota de 1.00.
Pentru toate sporturile, cu exceptia golfului si ciclismului, daca un participant se retrage sau este exclus  inainte ca turneul/campionatul sa inceapa, pariurile pe acel participant ca sa castige acel turneu/campionat vor fi considerate necastigatoare (din momentul in care se pot efectua pariuri, toti jucatorii cotati vor fi luati in considerare, fie ca participa sau nu la Eveniment), exceptie facand erorile evidente.
 
Fotbal american 
Rezultatul este dat de scorul la sfarsitul jocului INCLUSIV orice prelungiri, exceptand cazul pariurilor pauza/final, cand este luat in considerare rezultatul de la finalul timpului regulamentar de joc. In situatia meciurilor anulate sau amanate, pariurile sunt anulate daca meciurile nu au loc in ziua urmatoare, cu exceptia pariurilor al caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului, de exemplu, punctele marcate ca primul marcator de eseu.
 
Atletism 
Din momentul an care se pot efectua pariuri, toti jucatorii cotati vor fi luati in considerare, fie ca participa sau nu la Eveniment. Atletii care au castigat medaliile de aur, argint si bronz vor fi considerati primul, al doilea si respectiv al treilea la pariere. In absenta unei ceremonii de medaliere, pariurile vor fi validate pe baza rezultatelor anuntate de catre organismele oficiale imediat dupa concurs.
 
Fotbal Australian
Toate biletele pe fotbal australian sunt validate luand in considerare 80 de minute de joc, cu exceptia cazurilor in care se prevede altfel. In cazul in care meciul se termina la egalitate, pariurile vor primi cota 1,00, cu exceptia cazurilor in care se ofera cotatie pentru egalitate. Pariurile vor fi validate luand in considerare doar rezultatele afisate de liga oficiala AFL.
 
Daca un meci este abandonat inaintea celor 80 de minute regulamentare de joc, toate pariurile pe acel meci vor fi nule, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului.
 
Daca un meci nu s-a jucat si s-a amanat oficial, acesta va fi considerat la o Cota de 1.00 in cazul in care nu este reprogramat in ziua urmatoare.
 
In cazul unei modificari a locului de desfasurare, pariurile vor ramane valabile, cu conditia ca locul de desfasurare sa nu fie mutat pe terenul adversarilor.
 
Badminton 
Un meci este considerat inceput odata cu executarea primei serve a meciului. Daca numarul necesar de game-uri, pentru ca meciul sa fie castigat, nu este realizat sau daca un jucator se retrage inainte de incepere sau in timpul meciului, toate pariurile vor fi validate la o cota de 1,00.
 
Baseball 
Rezultatul este dat de scorul la sfarsitul jocului INCLUSIV orice prelungiri. In cazul in care cele doua echipe sunt programate sa joace de doua ori, una impotriva alteia, in aceeasi zi/ data, Cotele emise se vor referi doar la primul joc si rezultatul primului joc va reprezenta scorul luat in considerare la achitarea pariurilor. Rezultatul celui de-al doilea joc nu va fi luat in considerare. 
 
Rezultatul devine oficial dupa 5 inning-uri, cu exceptia cazului in care echipa gazda conduce dupa 4,5 inning-uri. Daca un meci este intrerupt sau suspendat, castigatorul este determinat de scorul dupa ultimul inning jucat complet (cu exceptia cazului in care echipa gazda inscrie pentru a egala, sau preia conducerea in prima jumatate a inning-ului, in oricare din aceste cazuri, castigatorul fiind determinat luandu-se in considerare scorul din momentul intreruperii meciului).
 
Timpul de joc complet regulamentar trebuie completat cu orice minute de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, pe care oficialii considera necesar sa le acorde pentru ca rezultatul sa fie valabil. Orice durata mai mica decat timpul regulamentar de joc va face ca rezultatul sa fie considerat nul si achitat la o Cota de 1.00.
In cazul in care meciul se termina la egalitate, validarea se va face la o cota de 1.00.
 
In cazul meciurilor amanate sau anulate, un Eveniment nedisputat sau amanat va fi validat la o Cota de 1.00 in cazul in care nu se disputa in ziua urmatoare.
 
Baschet 
In cazul baschetului, pentru pariuri de tipul „Rezultat final” si „Sansa dubla”, rezultatul este dat de scorul la sfarsitul timpului regulamentar de joc, FARA minutele de prelungire, dar rezultatul avut in vedere la pariurile „Handicap”, „Victorie la limita”, „Under / Over”, „Castigator” sau „Par/Impar”  este rezultatul final la sfarsitul jocului, INCLUSIV minutele de prelungire. Timpul complet regulamentar de joc trebuie sa fie completat cu orice minute de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, pe care oficialii considera necesar sa le adauge pentru ca rezultatul sa fie valabil. Orice durata mai mica decat timpul regulamentar de joc va face ca rezultatul sa fie considerat nul si achitat la o Cota  de 1.00.
 
Stil italian 1X2 – indicati castigatorul meciului (prelungiri incluse), luand in considerare urmatorul criteriu:
1 – Echipa gazda castiga la o diferenta de cel putin 6 puncte;
X - Egalitate sau victoria oricarei echipe la o diferenta de sub 6 puncte;
2 – Echipa oaspete castiga la o diferenta de cel putin 6 puncte.
 
Duel puncte in meci: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor inscrie cele mai multe puncte in meci. Daca acestia inscriu acelasi numar de puncte sau daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Duel Assist-uri in meci: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi cele mai multe assist-uri in meci. Daca acestia primesc acelasi numar de assist-uri sau daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Duel Rebound-uri in meci: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi cele mai multe rebound-uri in meci. Daca acestia primesc acelasi numar de rebound-uri sau daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe puncte (jucator): indicati daca jucatorul nominalizat va inscrie mai putine sau mai multe puncte inscrise in oferta. Daca jucatorul nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe Assist-uri (jucator): indicati daca jucatorul nominalizat va reusi mai putine sau mai multe assist-uri inscrise in oferta. Daca jucatorul nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe Rebound-uri (jucator): indicati daca jucatorul nominalizat va reusi mai putine sau mai multe Rebound-uri inscrise in oferta. Daca jucatorul nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Pariere pe jucator
 
Pariere pe puncte
Duel puncte in meci:
Rezultat Final: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor inscrie cele mai multe puncte in meci. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Handicap: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor inscrie mai multe puncte (luand in considerare si valoarea handicapului) in meci. 
Daca suma punctelor inscrise de catre primul jucator (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mare decat suma punctelor inscrise de catre al doilea jucator, atunci optiunea castigatoare este H-1; daca suma punctelor inscrise de catre primul jucator (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mica decat suma punctelor inscrise de catre al doilea jucator, atunci optiunea castigatoare este H-2; 
Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00.
 
Castigator: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor inscrie cele mai multe puncte in meci. Daca acestia inscriu acelasi numar de puncte sau daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe: indicati daca totalul punctelor inscrise de catre jucatorii nominalizati va fi mai mic sau mai mare decat totalul punctelor oferit. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Pariere pe Assist-uri
Duel Assist-uri in meci:
Rezultat Final: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi cele mai multe assist-uri in meci. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Handicap: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi mai multe assist-uri (luand in considerare si valoarea handicapului) in meci. 
Daca suma assist-urilor reusite de catre primul jucator (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mare decat suma assist-urilor reusite de catre al doilea jucator, atunci optiunea castigatoare este H-1; daca suma assist-urilor reusite de catre primul jucator (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mica decat suma assist-urilor reusite de catre al doilea jucator, atunci optiunea castigatoare este H-2; in caz contrar pariurile vor fi considerate nule.
Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00.
 
Castigator: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi cele mai multe assist-uri in meci. Daca acestia reusesc acelasi numar de assist-uri sau daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe: indicati daca totalul assist-urilor reusite de catre jucatorii nominalizati va fi mai mic sau mai mare decat totalul assist-urilor oferit. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Pariere pe Rebound-uri
Duel Rebound-uri in meci:
Rezultat Final: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi cele mai multe rebound-uri in meci. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Handicap: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi mai multe rebound-uri (luand in considerare si valoarea handicapului) in meci. 
Daca suma rebound-urilor reusite de catre primul jucator (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mare decat suma rebound-urilor reusite de catre al doilea jucator, atunci optiunea castigatoare este H-1; daca suma rebound-urilor reusite de catre primul jucator (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mica decat suma rebound-urilor reusite de catre al doilea jucator, atunci optiunea castigatoare este H-2; in caz contrar pariurile vor fi considerate nule.
Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00.
 
Castigator: indicati care dintre jucatorii nominalizati vor reusi cele mai multe rebound-uri in meci. Daca acestia reusesc acelasi numar de rebound-uri sau daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe: indicati daca totalul rebound-urilor reusite de catre jucatorii nominalizati va fi mai mic sau mai mare decat totalul rebound-urilor oferit. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1.00. Rezultatele se vor baza pe pagina de internet oficiala a competitiei. Extra-time se ia in considerare.
 
Fotbal pe plaja
Pariurile vor fi validate luandu-se in considerare timpul regulamentar de joc (specific fiecarei competitii), cu exceptia cazurilor in care se prevede altfel. Timpul regulamentar de joc trebuie finalizat pentru ca pariurile sa poata ramane valabile, cu exceptia cazurilor in care se prevede altfel.
Daca un meci este abandonat inaintea timpului regulamentar de joc, toate pariurile pe acel meci vor fi nule, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului.
 
Daca un meci nu s-a jucat si s-a amanat oficial, acesta va fi considerat la o Cota de 1.00 in cazul in care nu este reprogramat in ziua urmatoare.
 
In cazul unei modificari a locului de desfasurare, pariurile vor ramane valabile, cu conditia ca locul de desfasurare sa nu fie mutat pe terenul adversarilor.
 
Volei pe plaja
Dupa caz validarea pariurilor va fi efectuata luand in considerare ordinea de pe podium. Descalificarile ulterioare si/sau eventualele investigatii ulterioare nu vor fi luate in considerare la plata pariurilor.
 
In cazul in care unul din jucatorii nominalizati sa ia parte la meci este schimbat inainte de inceperea meciului, pariul este nul. Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00, exceptand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul opririi acestuia.
 
Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00, exceptand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul opririi acestuia, sau exceptand situatiile cand exista dovezi clare ca setul si/sau meciul s-ar fi putut finaliza/concluziona oricum fara a avea determinat obiectul pariului respectiv.
Exemplu: un set este abandonat la scorul de 18-17, astfel incat pariurile pe mai putine/mai multe puncte in set, barem 35.5, vor fi validate drept necastigatoare/castigatoare, avand in vedere ca orice concluzie naturala a setului ar fi generat cel putin 36 de puncte inscrise.
 
Bowls
Pariere completa: din momentul in care se pot efectua pariuri, toti jucatorii cotati vor fi luati in considerare, fie ca participa sau nu la Eveniment.
 
Pariere pe meci: in cazul in care meciul este initiat, dar nu finalizat, jucatorul care avanseaza in runda urmatoare va fi declarat drept castigator. In cazul unui walk-over (exemplu: unul dintre jucatori se retrage inaintea inceperii meciului), toate pariurile pe meciul respectiv vor fi considerate nule
 
Pariere pe set: numarul total de seturi necesare finalizarii unui meci trebuie sa fie finalizat. Daca meciul este desemnat castigat de catre un jucator, fara ca numarul complet de seturi sa fie finalizat, parierea pe set va fi declarata nula.
 
Abandon sau Amanari de meciuri: Daca un meci este abandonat sau amanat si reprogramat pentru ziua urmatoare, pariurile raman valabile. Daca meciul nu se disputa in ziua urmatoare, pariurile vor fi considerate la o Cota de 1.00.
 
Sporturi de contact 
In cazul meciurilor amanate – pariurile raman valabile timp de 30 zile. 
 
Daca un luptator este inlocuit de un altul sau un luptator se retrage inainte de startul luptei, toate pariurile pe meciul respectiv sunt declarate nule.
 
Parierea la fiecare runda: daca oricare dintre luptatori nu reuseste sa raspunda la sunetul gongului pentru runda urmatoare, se va considera ca adversarul sau a invins in runda precedenta. Daca, din orice alt motiv, o decizie la puncte este luata inainte de finalizarea numarului complet de runde, pariurile vor fi calculate luandu-se in considerare runda in care s-a oprit lupta. Pariurile care desemneaza „un invingator la puncte” vor fi considerate castiguri numai daca se finalizeaza numarul complet de runde. Se va oferi o Cota si pe egalitate si, in cazul in care apare egalitatea, se va considera ca pariurile pe victoria oricaruia dintre luptatori au fost pierdute. 
 
Cricket
Biletele vor fi validate luand in considerare rezultatul oficial. In cazul unui meci declarat „fara rezultat”, toate biletele pe acest meci vor fi validate la o cota de 1,00. In cazul in care meciul este afectat de factori externi (de exemplu conditii meteo nefavorabile), biletele vor fi validate luand in considerare regulamentul oficial al competitiei (incluzand meciurile afectate de calcule matematice, de exemplu conform metodei Duckworth-Lewis (DL) sau sistemului Jayadevan (VJD)).
 
In cazul unui Meci Test incheiat nedecis (meciul de termina cu ambele echipe inregistrand acelasi numar de alergaturi), atunci se va aplica regula Dead Heat si toate pariurile plasate pe remiza sunt considerate pierdute. In cadrul meciurilor de o zi (nationale si internationale), daca nu sunt oferite cotatii pentru remiza si regulamentul oficial al competitiei nu declara un castigator, atunci se va aplica regula Dead Heat. 
 
Pentru meciurile din competitiile cu sistem eliminatoriu, echipa care se califica in urmatoarea runda este declarata castigatoare, luandu-se in considerare si situatia in care meciul este finalizat la loviturile de departajare. Daca un meci este abandonat datorita factorilor externi nefavorabili, pariurile vor fi validate la o cota de 1,00.
 
Cel mai bun alergator: Pariurile pentru un anumit meci sunt valabile pentru primul INNINGS reusit. Daca un jucator la bataie se retrage si nu reia INNINGS-ul, scorul din acel moment va ramane valabil. Pariurile care contin jucatori care nu iau parte la joc vor fi validate la o cota de 1,00. Pariurile care contin jucatori care iau parte la joc vor fi luate in considerare, indiferent daca lovesc mingea sau nu. Daca doi jucatori obtin acelasi rezultat, se va aplica regula Dead Heat.
 
Toate pariurile referitoare la un INNINGS vor fi validate la o cota de 1,00 in cazul in care sunt finalizate mai putin de 20 de Overs (10 Overs in situatia meciurilor 20/20) datorita factorilor externi nefavorabili (de exemplu conditii meteo potrivnice). Aceasta regula se aplica cu exceptia cazurilor in care o echipa si-a epuizat numarul de jucatori la bataie sau in cazul in care meciul este castigat cu mai putin de jumatate din Overs-urile planificate initial.
 
Meciurile Serie: Daca o serie este amanata, indiferent de motiv, inainte de finalizarea numarului de meciuri initial programate sa fie disputate, atunci echipa care este in avantaj in acel moment va fi considerata castigatoare. Aceasta regula va fi aplicata si in cazul pariurilor pe cel mai bun alergator al seriei si cel mai bun aruncator. Daca o serie se termina la egalitate si nu sunt oferite cotatii pentru remiza pariul va fi supus regulii Dead Heat. Pariurile pe scorul corect al seriei vor fi validate la o cota de 1,00 in cazul in care numarul initial de meciuri programate nu a fost finalizat.
In cadrul pariurilor pe cel mai bun jucator la bataie al seriei si pe cel mai bun aruncator al seriei, validarea acestora va lua in considerare toti jucatorii cotati, pentru aceia care nu iau parte la joc pariurile fiind considerate pierdute.
 
Curling
Pariere completa: din momentul in care se pot efectua pariuri, toti jucatorii cotati vor fi luati in considerare, fie ca participa sau nu la Eveniment.
 
Pariere pe meci: pariurile vor fi validate luandu-se in considerare timpul regulamentar de joc. La pariere se vor lua in considerare extra end-urile.
 
Pariere pe end: La pariere pe end-uri, daca o cotatie de end la zero nu este oferita pentru un anumit end, atunci toate pariurile vor fi nule daca end-ul se termina la zero (0-0).
 
Ciclism 
Pariere completa: daca un ciclist se retrage inainte de inceperea Evenimentului, toate pariurile pe ciclistul respectiv vor fi rambursate la cererea clientului sau, daca sunt mai multe selectii pe Bilet, acestea raman valabile si se va acorda Cota 1.00 doar participantului retras. 
 
Ciclistii sunt luati in considerare pentru pariere din momentul trecerii liniei de start, in caz contrar pariurile vor fi considerate nule.
Pariurile pe intreg turul sau pe etape individuale vor fi validate in conformitate cu rezultatele oficiale din momentul premierii sau prezentarii podiumului. 
 
Darts 
Pariere pe meci: jucatorul care avanseaza in runda urmatoare va fi declarat drept castigator, iar in cazul in care este inlocuit cu un altul, toate pariurile pe jucatorul respectiv vor fi considerate nule.
 
Pariere pe set/ scor corect: in cazul in care numarul de seturi sau reprize necesare pentru castigarea partidei nu sunt finalizate, toate pariurile pe set/ scor corect vor fi considerate nule.
 
Fotbal 
La toate pariurile, cu exceptia celor de genul antepost, calificare in runda urmatoare, pariu doar pentru prima repriza sau doar pentru a doua repriza, mai putine/mai multe goluri in prima repriza sau a doua repriza si scor corect in prima repriza sau a doua repriza, se ia in considerare rezultatul obtinut dupa 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, dar exclude prelungirile (extra-time) si loviturile de departajare.
 
Ocazional se stabileste ca meciurile de fotbal sa se joace in mai putin de 90 de minute si, in aceasta situatie, pariurile vor fi validate in functie de timpul de joc regulamentar stabilit (ex.: unele meciuri de fotbal feminin pot avea 80 de minute regulamentare astfel incat pariurile vor fi validate in functie de rezultatul dupa cele 80 de minute de joc).
 
In cazul unui meci de fotbal disputat pe durata a trei reprize (de exemplu un meci amical se disputa pe durata a trei reprize de cate 30 de minute fiecare), toate pariurile pe prima repriza si repriza secunda (si pariurile aferente acestora) vor fi considerate nule si vor fi validate la cota 1.00. Orice pariu plasat pe tipul de pariu Pauza/Final va fi, de asemenea, considerat nul si validat la cota 1.00.
 
In cazul unui meci de fotbal disputat pe durata a patru reprize egale de joc (de exemplu un meci amical se disputa pe durata a patru reprize de cate 25 de minute fiecare), pariurile pe prima repriza vor fi validate luand in considerare rezultatul de la finalul primelor doua perioade de joc, iar pariurile pe repriza secunda vor fi validate luand in considerare rezultatul de la finalul ultimelor doua perioade de joc; orice pariu plasat pe tipul de pariu Pauza/Final va fi, de asemenea, validat respectand principiile mai sus mentionate.
 
Timp de joc oficial (arbitru): Arbitrul jocului este responsabil pentru deciderea momentului in care orice repriza este finalizata. Organizatorul nu raspunde pentru finalizarea oficiala a meciului intr-un timp mai scurt decat timpul initial stabilit de joc. 
Exemplu: intr-un meci amical arbitrul decide sa fluiere sfarsitul meciului dupa 87 de minute de joc. Cu scopul de stabilire a rezultatelor unui pariu, meciul s-a disputat pe durata regulamentara de joc, conform oficialului meciului, astfel incat biletele vor fi validate identic cum ar fi oricare alt meci disputat pe durata regulamentara de joc.
 
In cazul competitiilor sportive sau minicompetitiilor sportive disputate intr-o anumita tara, meciurile/partidele sunt trase la sorti de catre organizatorii competitiei sportive (FIFA, UEFA, etc), astfel incat pot exista situatii cand echipa tarii organizatoare este trasa la sorti ca echipa oaspete, in aceste situatii evenimentele fiind oferite spre pariere conform celor afisate de catre organizatorii competitiei.
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune un numar minim de Evenimente necesare pentru acceptarea unui Bilet. Clientul va fi informat in acest sens prin intermediul softului de pariere si/sau prin afisare in agentii.
 
Din momentul intrarii pe teren si indiferent de perioada jucata de catre acesta, un jucator este luat in considerare pentru pariurile de tipul marcatorul ultimului gol, marcator si dublu marcator.
 
Pentru pariurile pe jucatorul care va marca primul gol, in cazul in care jucatorul nu ia parte la joc sau intra dupa marcarea primului gol, pariul este nul si rambursabil la cererea clientului.
 
Mai putine/ Mai multe 0.5, 1.5, 2.5, 3.5 sau 4.5 Goluri: este luat in considerare numarul total de goluri inscrise de ambele echipe in timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia in considerare. In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea timpului regulamentar de joc pariurile vor fi considerate nule, cu exceptia acelora al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului.
 
Exemplu: Meciul Juventus – Milan este abandonat la scorul de 2-1. In acest caz toate pariurile pe mai mult de 2,5 goluri sunt validate ca si castigatoare, iar toate pariurile pe mai putin de 2,5 goluri vor fi considerate pierdute. Totodata, toate pariurile pe mai putin/ mai mult de 3,5 goluri vor fi validate la o Cota de 1,00.
 
Mai putine/ Mai multe 0.5, 1.5, 2.5, 3.5 sau 4.5 goluri in Prima repriza: este luat in considerare numarul total de goluri inscrise de ambele echipe in Prima repriza de joc. In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea minutelor stabilite ale timpului regulamentar de joc al primei reprize pariurile vor fi considerate nule, exceptie facand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului.
 
Mai putine/ Mai multe 0.5, 1.5, 2.5, 3.5 sau 4.5 goluri in repriza secunda: este luat in considerare numarul total de goluri inscrise de ambele echipe in a doua repriza de joc. In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea minutelor stabilite ale timpului regulamentar de joc al reprizei secunde pariurile vor fi considerate nule, exceptie facand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului.
 
Mai putine/ Mai multe goluri si Numar de Goluri inscrise de o echipa: este luat in considerare numarul total de goluri inscrise in timpul regulamentar de joc de catre echipa aleasa. In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea timpului regulamentar de joc pariurile vor fi considerate nule, cu exceptia acelora al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului. Extra-time nu se ia in considerare.
 
In ce repriza se inscriu mai multe goluri? – Se va indica repriza in care se vor marca cele mai multe goluri.
 
Victorie la 0: echipa selectata trebuie sa castige meciul fara sa primeasca vreun gol. Extra-time nu se ia in considerare. Toate pariurile vor fi considerate nule in caz de abandon.
 
Rezultat final si Mai putine/ Mai multe goluri: trebuie indicat rezultatul final al meciului combinat cu mai putin/ mai mult de 2.5 goluri. Exemplu: un pariu pe egalitate si mai putin de 2.5 goluri este castigator daca scorul final este 0-0 sau 1-1. Extra-time nu se ia in considerare. Toate pariurile vor fi considerate nule in caz de abandon.
 
Mergi si marcheaza – acest tip de pariu permite parierea pe sansele echipelor de a marca.
 
Primii doi in ordine: trebuie indicate echipa Castigatoare si ocupanta locului 2 in grupe individuale sau ligi, in ordinea corecta.
 
 
EXTRAS:
 
- Pentru urmatoarele tipuri de pariuri rezultatele se vor baza doar pe pagina de internet oficiala a competitiei. Pentru urmatoarele tipuri de pariuri extra-time nu se ia in considerare.
 
Total cornere in meci - sunt luate in considerare doar cornerele executate (fara cele acordate) in meci. 
 
Total puncte de cartonas in meci - punctele vor fi acordate pentru fiecare cartonas aratat in meci conform urmatorului punctaj:
Cartonasul galben = 10 puncte
Cartonasul rosu = 25 puncte
Numarul total de puncte ce pot fi atribuite unui singur jucator in meci este 35. Numarul total de cartonase aratate jucatorilor ambelor echipe este luat in considerare pentru a stabili numarul total de puncte de cartonas in meci.
 
Primul cartonas - trebuie indicat jucatorul care va primi primul cartonas in meci. In cazul in care mai multi jucatori sunt penalizati cu cartonase in urma aceluiasi incident, jucatorul caruia i se arata primul un cartonas de catre arbitru va fi considerat castigator.
 
Va fi un cartonas rosu? - trebuie indicat daca vreun jucator va primi cartonas rosu in timpul regulamentar de joc. 
 
Va fi acordat un penalti? - trebuie indicat daca va fi acordat un penalti in timpul regulamentar de joc. 
 
1X2 Total cornere – trebuie indicata echipa cu cele mai multe cornere executate. 
 
1X2 Puncte de cartonas – trebuie indicata echipa care acumuleaza cele mai multe puncte de cartonas.
 
1X2 Cartonase galbene – trebuie indicata echipa cu cele mai multe cartonase galbene primite.
 
1X2 Cartonase rosii – trebuie indicata echipa cu cele mai multe cartonase rosii primite.
 
1X2 Primul cartonas – trebuie indicata echipa care va primi primul cartonas in meci
 
Marcator DA/NU – trebuie indicat daca jucatorul nominalizat va marca/nu va marca in meci.
 
 
 - Pentru urmatoarele tipuri de pariuri extra-time se ia in considerare.
 
1X2 Posesia balonului% – trebuie indicata echipa cu cea mai mare posesie a balonului in meci.
 
1X2 Suturi pe poarta – trebuie indicata echipa cu cele mai multe suturi pe poarta.
 
1X2 Total suturi – trebuie indicata echipa cu cele mai multe suturi in meci.
 
1X2 Faulturi – trebuie indicata echipa cu cele mai multe faulturi comise in meci.
 
1X2 Offside-uri – trebuie indicata echipa cu cele mai multe offside-uri in meci.
 
Rezultat Final & Mergi si Marcheaza – acest pariu este combinatia dintre tipul de pariu "Rezultat Final" si tipul de pariu “Mergi si Marcheaza”, permitand parierea pe rezultatul final al meciului combinat cu sansele echipelor de a marca.
 
Sansa Dubla in Prima Repriza – trebuie indicata modalitatea de finalizare a primei reprize pe baza tipului de pariu Sansa Dubla.
 
Sansa Dubla in Repriza Secunda – trebuie indicata modalitatea de finalizare a reprizei secunde pe baza tipului de pariu Sansa Dubla.
 
Inscrie/Nu inscrie in prima repriza – acest tip de joc permite parierea pe eventualitatea in care o echipa va reusi sa marcheze sau nu un gol in prima repriza.
 
Inscrie/Nu inscrie in repriza secunda – acest tip de joc permite parierea pe eventualitatea in care o echipa va reusi sa marcheze sau nu un gol in repriza secunda.
 
Mergi si Marcheaza in prima repriza – acest tip de pariu permite parierea pe sansele echipelor de a marca in prima repriza.
 
Mergi si Marcheaza in repriza secunda – acest tip de pariu permite parierea pe sansele echipelor de a marca in repriza secunda.
 
Gazdele inscriu in Ambele Reprize – acest tip de pariu permite parierea pe sansele gazdelor de a marca in ambele reprize.
 
Oaspetii inscriu in Ambele Reprize – acest tip de pariu permite parierea pe sansele oaspetilor de a marca in ambele reprize.
 
Castiga Ambele Reprize – acest tip de pariu permite parierea pe sansele uneia dintre echipe de a castiga ambele reprize.
 
Reguli pentru parierea pe retrogradare: echipa ce termina campionatul pe o pozitie normala de retrogradare, decisa dupa criteriile stabilite de campionatul respectiv inainte de inceperea sezonului, va fi considerata castigatoare.
Toate meciurile echipei trebuie sa fie jucate, altfel pariurile vor fi considerate nule.
 
Victorie la goluri: trebuie indicata echipa castigatoare a meciului si diferenta de goluri cu care castiga. Se ia in considerare la validarea pariurilor doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Ultima marcatoare: trebuie indicata echipa care marcheaza ultimul gol in meci. Se ia in considerare la validarea pariurilor doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Goluri pe echipa: trebuie indicat numarul de goluri cu care va fi creditata o echipa. Se ia in considerare la validarea pariurilor doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Doar victorie: se poate paria doar pe victoria unei echipe, iar in cazul in care meciul se finalizeaza cu rezultat remiza, pariurile sunt luate in considerare la validare la o cota de 1,00. Se ia in considerare la validarea pariurilor doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Gol in 15 minute: meciul este impartit in intervale a cate 15 minute de joc (Lovitura de incepere – 14:59, 15:00 – 29:59, 30:00 – Pauza, Pauza – 59:59, 60:00 – 74:59, 75:00 – Final). Trebuie indicat daca va fi inscris un gol intr-una din intervalele alese.
 
Cartonas in 15 minute: meciul este impartit in intervale a cate 15 minute de joc (Lovitura de incepere – 14:59, 15:00 – 29:59, 30:00 – Pauza, Pauza – 59:59, 60:00 – 74:59, 75:00 – Final). Trebuie indicat daca va fi acordat un cartonas (de orice culoare) intr-una din intervalele alese.
 
Handicap: Acest tip de pariu permite indicarea rezultatului final al unei partide, dar cu aplicarea unui „handicap” de (-1), (-2), (-3), (-4) goluri echipei favorite. Extra-time nu se ia in considerare. Toate pariurile vor fi considerate nule in caz de abandon.
Optiunile de pariere posibile sunt: 1, X, 2.
 
Exemplu 1. Handicapul se aplica echipei gazda:
Juventus – Catania, Handicap de (-1) gol pentru Juventus
Optiune de pariere castigatoare 1, daca castiga Juventus cu 2 sau mai multe goluri diferenta (2-0, 3-0, 3-1, 4-0 etc.).
Optiune de pariere castigatoare X, daca castiga Juventus la exact 1 gol diferenta (1-0, 2-1, 3-2, 4-3 etc.).
Optiune de pariere castigatoare 2, daca va fi egalitate sau victoria echipei Catania (0-0, 0-1, 1-1, 0-2 etc.).
 
Exemplu 2. Handicapul se aplica echipei oaspete:
Juventus – Catania Handicap de (-1) gol pentru Catania
Optiune de pariere castigatoare 1, daca va fi egalitate sau victoria echipei Juventus.
Optiune de pariere castigatoare X, daca castiga Catania la exact 1 gol diferenta.
Optiune de pariere castigatoare 2, daca castiga Catania cu 2 sau mai multe goluri diferenta.
 
Handicapul de (-2), (-3) si (-4) goluri are aceeasi modalitate de aplicare ca in exemplele prezentate anterior, diferenta fiind numarul de goluri care se scad echipei favorite.
 
Handicap Asiatic: valoarea handicapului variaza de la zero pana la un numar de goluri, astfel incat cotele acordate participantilor sa fie aproape de aceeasi valoare. Daca valoarea handicapului este 0, atunci echipa care inscrie mai multe goluri in meci este castigatoare. Daca meciul se termina la egalitate, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Handicap intreg (ex: 0,1,2,3 etc.): daca numarul de goluri inscrise de fiecare echipa este egal dupa aplicarea handicapului, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Exemplu: Meciul Arsenal – Everton, unde Arsenal este echipa favorita iar “handicapul” aplicat este -1.
-Pariurile plasate pe victoria lui Arsenal sunt castigatoare daca aceasta castiga la o diferenta mai mare de 1 gol. Daca Arsenal castiga la o diferenta de doar 1 gol, pariurile sunt considerate nule;
-Pariurile plasate pe victoria lui Everton sunt castigatoare daca meciul se termina egal sau castiga Everton. Daca Arsenal castiga la 1 gol diferenta, pariurile sunt considerate nule.
 
Handicap la jumatate (ex: 0.5, 1.5, 2.5 etc.): in cazul acestui tip de pariu, pariurile pot fi doar castigatoare sau necastigatoare, intrucat o egalitate este imposibila.
 
Exemplu: Meciul Germania – Danemarca, unde Germania este favorita iar “handicapul” aplicat este -1.5.
-Pariurile plasate pe victoria Germaniei sunt castigatoare daca aceasta castiga la o diferenta mai mare de 1 gol;
-Pariurile plasate pe victoria Danemarcei sunt castigatoare daca aceasta nu pierde meciul la o diferenta mai mare de 1 gol.
 
Handicap impartit: in cazul acestui tip de handicap, miza este impartita in mod egal intre doua pariuri. Primul pariu este plasat pe Handicapul Intreg iar celalalt pe Handicap la Jumatate. Daca handicapul total aplicat este -1.25, atunci primul pariu va avea un handicap de -1 iar cel de-al doilea de -1.5.
 
Exemplu: Meciul Inter – Juventus, unde Inter este echipa favorita iar Handicapul Impartit este -1.25. Miza plasata pe Inter castigatoare este impartita in jumatate pe Inter la un handicap de -1 gol iar cealalta jumatate la un handicap de -1.5 goluri.
-Daca rezultatul final al meciului este 2-1, jumatate de pariu este pierdut pentru handicapul de -1.5 iar cealalta jumatate este considerata nula la handicapul de -1 gol;
-Daca pariul este plasat pe victoria lui Juventus, atunci jumatate de pariu este castigator (+1.5 goluri) iar cealalta jumatate este considerata nula (+1 gol).
 
Supergol: permite parierea pe scorul corect si jucatorul care va marca primul sau ultimul gol in meci. De asemenea, se poate selecta ultimul marcator si sa fie unit la orice scor corect oferit.
Pariurile vor fi acceptate la cotatii speciale.
Se ia in considerare rezultatul obtinut dupa 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi.
 
Pentru pariurile Supergol - Primul marcator, in cazul in care jucatorul nu ia parte la joc sau intra dupa marcarea primului gol, Cota acestuia va fi stabilita la 1.00 si Miza pariului va intra la scorul corect in mod individual. 
 
Pentru pariurile pe jucatorul care va marca primul gol, in cazul in care jucatorul nu ia parte la joc sau intra pe teren dupa inscrierea unui gol (si nu este autogol), pariul este nul si rambursabil la cererea clientului.
 
Pentru pariurile Supergol - Ultimul marcator, in cazul in care jucatorul nu ia parte la joc, Cota acestuia va fi stabilita la 1.00 si Miza pariului va intra la scorul corect in mod individual.
 
Pentru pariurile pe jucatorul care va marca ultimul gol, in cazul in care jucatorul nu ia parte la joc, pariul este nul si rambursabil la cererea clientului.
 
Daca singurul gol este un autogol (sau mai multe) toate pariurile vor fi validate ca simple pentru Scor Corect la cotele corespunzatoare.
 
Daca un meci este abandonat inaintea celor 90 de minute de joc regulamentare, dar dupa inscrierea unui gol sau a mai multor goluri, atunci pariurile pe Primul Marcator, Marcator si Dublu Marcator vor fi validate ca simple pentru jucatorul in cauza. Toate celelalte pariuri pe Marcator si Dublu Marcator vor fi considerate nule. Toate pariurile pe Ultimul Marcator vor fi considerate nule.
 
Autogolurile nu se iau in considerare la parierea pe primul/ ultimul marcator de goluri, pe Supergol si nici pe Marcator.
 
Duel Marcatori: trebuie indicat jucatorul din perechea aleasa care va inscrie mai multe goluri in meci. Vor fi oferite cote si pentru numar egal de goluri inscrise. Ambii jucatori trebuie sa fie alesi in primul 11 de joc altfel pariul este considerat nul. Golurile inscrise in extra-time si la loviturile de departajare nu se iau in considerare.
 
Pariuri speciale pe Marcatori:

Rezultat Final: prin selectarea optiunilor 1 sau 2, indicati care dintre cele doua grupuri de jucatori (1, 2 sau 3 jucatori per grup) nominalizati vor inscrie mai multe goluri in meciurile lor. Prin selectarea optiunii X (egalitate) indicati faptul ca ambele grupuri vor inscrie acelasi numar de goluri. 
Daca cel putin un jucator nu este inclus in echipa de start sau intra dupa fluierul de start al meciului, pariurile vor fi nule si validate la cota 1.00.
 
Handicap: trebuie indicat care dintre cele doua grupuri de jucatori (1, 2 sau 3 jucatori per grup) nominalizati vor inscrie mai multe goluri (luand in considerare si valoarea handicapului) in meciurile lor.
Daca suma golurilor inscrise de catre primul grup de jucatori (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mare decat suma golurilor inscrise de catre al doilea grup de jucatori, atunci optiunea castigatoare este H-1; daca suma golurilor inscrise de catre primul grup de jucatori (luand in considerare si valoarea handicapului) este mai mica decat suma golurilor inscrise de catre al doilea grup de jucatori, atunci optiunea castigatoare este H-2; in caz contrar pariurile vor fi considerate nule.
Daca cel putin un jucator nu este inclus in echipa de start sau intra dupa fluierul de start al meciului, pariurile vor fi nule si validate la cota 1.00.
 
Mai putine/mai multe: trebuie indicat daca numarul de goluri inscrise de catre grupul de jucatori nominalizati va fi mai mare sau mai mic decat valoarea indicata.
Acest tip de pariu este valabil doar daca toti jucatorii sunt inclusi in echipa de start.
Daca cel putin un jucator nu este inclus in echipa de start sau intra dupa fluierul de start al meciului, pariurile vor fi nule si validate la cota 1.00.
 
Marcator DA/NU – trebuie indicat daca jucatorul nominalizat va marca/nu va marca in meci. Daca jucatorul nu este inclus in echipa de start sau intra dupa fluierul de start al meciului, pariurile vor fi nule si validate la cota 1.00
 
Game Run – acest tip de pariu este combinatia dintre "Rezultat Final" si "Prima echipa care inscrie" si permite parierea pe evolutia generala a partidei prin indicarea echipei care va reusi sa marcheze primul gol si a rezultatului de la finalul timpului regulamentar de joc.
 
Optiunile de pariere disponibile sunt:
1- Echipa gazda inscrie primul gol al meciului si il castiga;
2– Echipa gazda inscrie primul gol al meciului, iar la final se termina egal;
3– Echipa gazda inscrie primul gol al meciului, iar la final pierde;
4– Echipa oaspete inscrie primul gol al meciului si il castiga;
5– Echipa oaspete inscrie primul gol al meciului, iar la final se termina egal;
6– Echipa oaspete inscrie primul gol al meciului, iar la final pierde.
 
In cazul unui scor egal de 0-0 in timpul regulamentar, toate pariurile care fac obiectul acestui tip de pariu sunt nule si validate la o cota de 1.
 
Pentru tipul de pariu Par/ Impar, rezultatul de 0-0 va fi considerat Par.
 
Mai putine/mai multe goluri in Campionat (per etapa) – indicati daca totalul golurilor inscrise in etapa nominalizata de catre echipele din campionatul nominalizat va fi mai mic sau mai mare decat valoarea oferita. Daca un meci din acea etapa este amanat sau abandonat, pariurile vor fi nule si validate la cota 1.00. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Mai putine/mai multe goluri in Campionate (per etapa) Duel – indicati daca totalul golurilor inscrise in etapele nominalizate de catre echipele din campionatele nominalizate va fi mai mic sau mai mare decat valoarea oferita. Daca un meci din acea etapa este amanat sau abandonat, pariurile vor fi nule si validate la cota 1.00. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Meciurile abandonate, anulate sau suspendate

Daca un meci este oprit (dupa incepere), indiferent de motiv, si este reluat in ziua urmatoare, toate pariurile raman valabile.
 
Daca un meci este oprit (dupa incepere), indiferent de motiv, si nu este reluat in ziua urmatoare, toate pariurile sunt nule, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit. Aceasta regula nu se aplica pentru evenimentele de fotbal Live. Vezi Meciuri Virtuale pentru o exceptie a prezentei reguli mai sus mentionate. 
 
Daca selectia mizata pe jocul respectiv constituie numai o parte a pariului, acea parte a pariului va fi considerata la o Cota de 1.00 si pariul este validat chiar daca in acest fel nu mai intruneste numarul minim de selectii necesare.
 
Orele limita de pariere sau orele de incepere ale Evenimentelor anuntate in oferta de pariere au caracter informativ. In situatia in care acestea sunt modificate de catre Organizator datorita altor motive decat amanarile oficiale, toate pariurile vor ramane valabile cu exceptia celor plasate dupa inceperea Evenimentului, caz in care selectiile respective vor fi considerate nule si validate la Cota 1.00.
 
Meciurile intrerupte/abandonate inainte de terminarea perioadei regulamentare de joc de 90 minute, daca intreruperea/abandonul este considerat(a) oficial(a) de catre organele abilitate, vor fi nule, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit in momentul intreruperii/abandonului.
 
Meciurile amanate sau reprogramate
 
Daca un eveniment nu are loc conform planificarii (meciul nici nu a inceput) si nu este reprogramat sa se joace in termen de 3 zile de la data programata oficial, toate pariurile aferente sunt considerate nule.
 
Exemplu 1: meciul Inter vs Juvenus este initial programat pentru ziua de luni, 10 mai, la ora 15:00, dar este amanat pentru ziua de joi, 13 mai, la ora 21:00: toate pariurile plasate pe meciul initial programat raman valabile si vor fi considerate in consecinta.
 
Exemplu 2: meciul Inter vs Juvenus este initial programat pentru ziua de luni, 10 mai, la ora 15:00, dar este amanat pentru ziua de vineri, 14 mai, la ora 20:00: toate pariurile plasate pe meciul initial programat vor fi considerate nule.
 
Reguli suplimentare in cadrul Competitiilor de Fotbal
 
Castigator competitie – nominalizeaza castigatorul competitiei.
 
Finalista – nominalizeaza o echipa care ajunge in finala.
 
Clasat 1-2-3 – nominalizeaza o echipa care se va clasa pe una din primele 3 locuri in competitie.
 
Clasare in semifinala – nominalizeaza o echipa care se va clasa pe una din primele 4 locuri in competitie.
 
Locul 2 – nominalizeaza o echipa care ajunge in finala si o va pierde.
 
Nominalizare finaliste – nominalizeaza cele doua echipe care vor ajunge in finala.
 
Golgheter Competitie – nominalizeaza jucatorul care va inscrie cele mai multe goluri in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare. Daca doi sau mai multi jucatori inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
 
Etapa eliminarii – in ce etapa a competitiei va fi eliminata echipa X? Etapele posibile de eliminare sunt: faza grupelor, optimi, sferturi, semifinale, locul 2 si castigator. 
 
Castigatoare grupa – nominalizeaza castigatoarea grupei.
 
Calificare din grupa – nominalizeaza o echipa care se va califica din grupa, prin calificare insemnand progresare in etapa urmatoare a competitiei.
 
Ultima clasata in grupa – nominalizeaza echipa care va termina grupa pe ultima pozitie.
 
Total goluri echipa – trebuie indicat daca echipa X va inscrie mai putin sau mai mult de X goluri in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Puncte in grupa (per echipa) – trebuie indicat cate puncte va reusi sa acumuleze echipa X la finalul fazei grupelor din competitie. Selectiile posibile oferite vor acoperi toate situatiile si pot varia in functie de competitie. Se iau in considerare numai punctele din faza grupelor.
Exemplu: o grupa are 4 echipe, care joaca fiecare cu celelalte 3, fapt care va genera selectii posibile 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 si 0.
 
Ce mai bun jucator – castigatorul va fi decis de catre organizatorul oficial al competitiei.
 
Continentul castigator – nominalizeaza continentul din care va proveni echipa castigatoare.
 
Confederatia castigatoare – nominalizeaza confederatia din care va proveni echipa castigatoare. Optiuni de Confederatii sunt UEFA, CONMEBOL, CAF, CONCACAF si AFC. Confederatia unei echipe este aceea din care echipa s-a calificat in competitie.
 
Grupa castigatoare – nominalizeaza grupa din care provine echipa castigatoare a competitiei. Grupele sunt evidentiate cu cate o litera. Exemplu: Grupa B.
 
Locul 1 si 2 in ordine – nominalizeaza, in ordinea corecta, castigatoarea si ocupanta locului 2 din cadrul competitiei.
 
Primele 2 in ordine in grupa – nominalizeaza, in ordinea corecta, castigatoarea si ocupanta locului 2 din grupa X.
 
Primele 3 in ordine in grupa – nominalizeaza, in ordinea corecta, castigatoarea, respectiv ocupantele locurilor 2 si 3 din grupa X.
 
Echipa care va avea lovitura de start – nominalizeaza echipa care va avea lovitura de start in meci. Acest tip de pariu va fi retras (nu va mai fi disponibil) cu 15 minute inainte de momentul oficial al loviturii de start.
Exemplu: lovitura de start este la ora 15:00, astfel incat pariul va fi disponibil pana la 14:45. Orice pariu emis cu mai putin de 15 minute inaintea loviturii de start va fi considerat nul si validat la cota 1.00.
 
Grupe Virtuale – nominalizeaza castigatorul din cadrul unor echipe, din grupe reale diferite, introduse intr-o grupa virtuala. Criteriul validator este bazat, in primul rand, pe punctele reale acumulate, respectiv pe golaverajul real. Daca aceste criterii au rezultate identice pentru mai multe echipe, se va aplica regula Dead Heat. Se iau in considerare numai punctele din faza grupelor.
Exemplu: Brazilia, Argentina, Germania si Spania sunt introduse impreuna intr-o grupa virtuala. Brazilia acumuleaza 7 puncte cu golaveraj de +4, Argentina acumuleaza 7 puncte cu golaveraj de +5, Germania acumuleaza 7 puncte cu golaveraj de +6, Spania acumuleaza 6 puncte cu golaveraj de +7. Cu toate ca Brazilia, Argentina si Germania au acumulat fiecare 7 puncte din meciurile lor, Germania va fi castigatoare datorita golaverajului mai bun, de +6. Spania are cel mai bun golaveraj, dar primul criteriu decisiv este cel al punctelor acumulate.
 
Meciuri Virtuale – acestea pot fi oferite de-a lungul competitiei, vor fi oferite sub forma de rubrica separata si afisate special, inclusiv in functie de meciul din care fac parte in functie de data. Meciurile virtuale sunt oferite sub forma de 1X2 (reultat final) iar rezultatele vor lua in considerare golurile inscrise de echipele mentionate in meciurile respective. Orice alte tipuri de pariuri oferite in cadrul unui meci virtual vor lua in considerare golurile inscrise de echipele mentionate in meciurile respective.
Exemplu: Brazilia 1506 vs Italia 1706, in acest caz meciul virtual fiind compus din Brazilia si Italia. Brazilia joaca pe 15 iunie (impotriva Spaniei) iar Italia joaca pe 17 iunie (impotriva Germaniei). Golurile inscrise de cele doua echipe in meciurile lor vor determina rezultatul meciului virtual. Daca Brazilia inscrie un gol impotriva Spaniei iar Italia inscrie un gol impotriva Germaniei, rezultatul meciului virtual va fi de egalitate, respectiv de sub 2.5 goluri.
 
Total goluri competitie – trebuie indicat daca numarul de goluri din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Total autogoluri competitie – trebuie indicat daca numarul de autogoluri din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time.
 
Total cornere competitie – trebuie indicat daca numarul de cornere din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time.
 
Total penaltiuri competitie finalizate cu gol – trebuie indicat daca numarul de penaltiuri finalizate cu gol din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Total penaltiuri competitie ratate – trebuie indicat daca numarul de penaltiuri ratate din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Total goluri competitie inscrise de rezerve – trebuie indicat daca numarul de goluri inscrise de rezerve din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Total cartonase galbene competitie – trebuie indicat daca numarul de cartonase galbene din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time si loviturile de departajare.
 
Total cartonase rosii competitie – trebuie indicat daca numarul de cartonase rosii din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time si loviturile de departajare.
 
Total puncte de cartonas competitie acumulate de o echipa – trebuie indicata echipa cu cele mai multe puncte de cartonas acumulate in competitie. Include extra-time si loviturile de departajare. Daca doua sau mai multe echipe acumuleaza acelasi numar de puncte de cartonas, se va aplica regula Dead Heat. 
 
Golgheter si castigator competitie – nominalizeaza cel mai bun marcator al competitiei si echipa castigatoare a competitiei.
 
Golgheter echipa – nominalizeaza jucatorul care va inscrie cele mai multe goluri pentru echipa X in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare. Daca doi sau mai multi jucatori inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
 
Liga cu cele mai multe goluri inscrise – nominalizeaza liga care inscrie cele mai multe goluri in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare. Sunt luati in considerare jucatorii care joaca pentru echipa si liga unde sunt inregistrati la momentul inceperii competitiei, jucatorii care isi schimba liga unde activeaza, in timpul competitiei, nu vor fi luati in considerare pentru noua liga. Daca doi sau mai multi jucatori inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
Exemplu: toti jucatorii care activeaza in Serie A la momentul inceperii competitiei vor fi luati in considerare pentru acea liga. In cazul in care un jucator schimba liga in care activeaza, in timpul competitiei, el va fi in continuare luat in considerare, la validarea pariurilor, ca jucator in Serie A.
 
Numar goluri inscrise de golgheter – trebuie indicat daca numarul de goluri inscrise de golgheterul/golgheterii competitiei va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Total goluri in faza grupelor – trebuie indicat daca numarul de goluri inscrise in meciurile din faza grupelor in competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare numai golurile inscrise in faza grupelor.
 
Trofeul va fi castigat de o echipa in premiera – indicati daca castigatoarea turneului este o echipa care nu a mai castigat pana acum. Echipa care castiga trofeul pentru prima oara reprezinta selectia DA. Echipa care a mai castigat trofeul in trecut reprezinta selectia NU.
 
Finaliste din aceeasi confederatie – indicati daca finala va fi disputata de echipe din aceeasi confederatie (selectii DA sau NU). Optiuni de Confederatii sunt UEFA, CONMEBOL, CAF, CONCACAF si AFC. Confederatia unei echipe este aceea din care echipa s-a calificat in competitie.
Exemplu: Va fi o finala cu echipe din UEFA.
 
Finaliste din aceeasi tara – indicati daca finala va fi disputata de echipe din aceeasi tara (selectii DA sau NU).
Exemplu: Va fi o finala cu echipe din Italia.
 
Grupa cu cele mai multe goluri inscrise – nominalizeaza grupa cu cele mai multe goluri inscrise in faza grupelor. Se iau in considerare numai golurile inscrise in faza grupelor. Daca doua sau mai multe grupe inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
 
Echipa cu cele mai multe goluri inscrise – nominalizeaza echipa cu cele mai multe goluri inscrise in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare. Daca doua sau mai multe echipe inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
 
Total puncte de cartonas acumulate de o echipa – trebuie indicat daca echipa X va acumula mai putin sau mai mult de X puncte de cartonas in competitie. Include extra-time si loviturile de departajare.
 
Cea mai buna echipa dintr-o tara sau confederatie – nominalizeaza echipa, dintr-o tara sau confederatie, care va ajunge in etapa cea mai avansata in competitie. In cazul in care doua sau mai multe echipe sunt eliminate in aceeasi etapa a competitiei se vor aplica urmatoarele criterii de departajare: pentru echipele eliminate in faza grupelor se va lua in considerare locul cel mai bine plasat (exemplu echipa care termina pe pozitia a treia castiga in fata ocupantei locului 4), pentru rundele eliminatorii echipele care nu obtin o clasare oficiala pe locurile 1, 2, 3 sau 4 li se va aplica regula Dead Heat in cazul eliminarii in aceeasi faza a competitiei.
 
Echipa cu cele mai multe goluri primite – nominalizeaza echipa care va primi cele mai multe goluri in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare. Daca doua sau mai multe echipe primesc acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
 
Echipa cu cele mai putine goluri primite – nominalizeaza echipa care va primi cele mai putine goluri in competitie. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare. Daca doua sau mai multe echipe primesc acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat.
 
Echipa fara victorie – echipa X nu va reusi nicio victorie in competitie, luandu-se in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Se va inscrie un hat-trick in competitie? – nominalizeaza daca se va inscrie un hat-trick pe durata competitiei in orice meci individual, cu selectii posbile DA sau NU. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Numarul de meciuri finalizate dupa loviturile de departajare - trebuie indicat daca numarul de meciuri finalizate dupa loviturile de departajare din competitie va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. 
 
Cel mai rapid gol inscris in meci – nominalizeaza echipa care va inscrie cel mai rapid gol al competitiei. Cel mai rapid gol va fi decis de catre organizatorul oficial al competitiei. Ziua meciului si ora de incepere nu vor fi luate in considerare la validare.
Exemplu: meciul 1 incepe la ora 16:00 iar primul gol este inscris in minutul 15, respectiv meciul 2 incepe la ora 18:00 iar primul gol este inscris in minutul 12. Meciul 2 va avea cel mai rapid gol inscris.
 
Duel echipe – nominalizeaza echipa care va ajunge in etapa cea mai avansata in competitie. In cazul in care echipele sunt eliminate in aceeasi etapa a competitiei se vor aplica urmatoarele criterii de departajare: pentru echipele eliminate in faza grupelor se va lua in considerare locul cel mai bine plasat (exemplu echipa care termina pe pozitia a treia castiga in fata ocupantei locului 4), pentru rundele eliminatorii echipele care nu obtin o clasare oficiala pe locurile 1, 2, 3 sau 4 li se va aplica regula Dead Heat in cazul eliminarii in aceeasi faza a competitiei.
 
Duel marcatori – indicati care dintre jucatorii nominalizati va inscrie mai multe goluri in competitie. Daca jucatorii inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Duel numar goluri pe echipe – indicati care dintre echipele nominalizate va inscrie mai multe goluri in competitie. Daca echipele inscriu acelasi numar de goluri, se va aplica regula Dead Heat. Include extra-time, dar exclude loviturile de departajare.
 
Primul corner in meci – indicati echipa care va executa primul corner in meciul nominalizat. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time.
 
Repriza cu mai multe cornere executate – indicati repriza cu cele mai multe cornere executate. Stabilirea selectiilor se face in format 1X2 (1 – prima repriza, X – egalitate, 2 – a doua repriza). Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time.
 
Total offside-uri – trebuie indicat daca numarul de offside-uri va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time.
 
1X2 offside-uri – indicati echipa cu cele mai multe offside-uri. Stabilirea selectiilor se face in format 1X2 (1 – prima echipa, X – egalitate, 2 – a doua echipa). Include extra-time.
 
1X2 faulturi – indicati echipa cu cele mai multe faulturi comise. Stabilirea selectiilor se face in format 1X2 (1 – prima echipa, X – egalitate, 2 – a doua echipa). Include extra-time.
 
Total faulturi - trebuie indicat daca numarul de faulturi comise va fi mai mic sau mai mare decat o valoare X. Include extra-time.
 
Tipuri de Pariuri pe Gazde si Oaspeti - echipa gazda este considerata prima echipa numita in formatul pariurilor de tip 1X2, respectiv echipa oaspete este considerata a doua echipa.
 
Total gazde puncte de cartonas in meci – trebuie indicat daca valoarea punctelor de cartonas acumulate de echipa gazda va fi mai mica sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Total oaspeti puncte de cartonas in meci – trebuie indicat daca valoarea punctelor de cartonas acumulate de echipa oaspete va fi mai mica sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Total cornere gazde – trebuie indicat daca valoarea cornerelor executate de echipa gazda va fi mai mica sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Total cornere oaspeti – trebuie indicat daca valoarea cornerelor executate de echipa oaspete va fi mai mica sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Total offside-uri gazde – trebuie indicat daca valoarea offside-urilor primite de echipa gazda va fi mai mica sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare cele 90 de minute regulamentare de joc.  Include extra-time.
 
Total offside-uri oaspeti – trebuie indicat daca valoarea offside-urilor primite de echipa oaspete va fi mai mica sau mai mare decat o valoare X. Se iau in considerare cele 90 de minute regulamentare de joc.  Include extra-time.
 
Pariuri individuale speciale in meci
 
Va inscrie vreo rezerva in meciul nominalizat in timpul regulamentar? Selectii posibile DA sau NU. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Va inscrie jucatorul X in meciul nominalizat in timpul regulamentar? Selectii posibile DA sau NU. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Va reusi jucatorul X un hat-trick in meciul nominalizat in timpul regulamentar? Selectii posibile DA sau NU. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Va primi jucatorul X un cartonas in meciul nominalizat in timpul regulamentar? Selectii posibile DA sau NU. Se iau in considerare doar cele 90 de minute regulamentare de joc. Exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
In cazul unei contestatii se va lua in considerare, prioritar, rezultatul afisat pe pagina oficiala a competitiei, atata timp cat nu exista dovezi concludente ca acesta este incorect.
 
Pentru regulile specifice pariurilor Live, ce pot diferi de cele de mai sus, verificati sectiunea de reguli Live.
 
Meciuri virtuale: sunt meciuri imaginare intre echipe care nu joaca intre ele. Rezultatele sunt determinate de numarul de goluri inscrise de fiecare dintre echipele care compun meciurile virtuale impotriva echipelor cu care joaca in realitate.
Exemplu: Anglia joaca impotriva Sloveniei si Germania joaca impotriva Africii de Sud. Se ofera cotatii pentru meciul virtual ales Anglia – Germania. Daca Anglia castiga contra Sloveniei cu scorul de 3-1 iar Germania invinge Africa de Sud cu scorul de 2-0, atunci scorul pentru meciul virtual Anglia – Germania va fi de 3-2. 
In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea minutelor stabilite ale timpului regulamentar de joc pariurile vor fi considerate nule, exceptie facand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Pentru tipul de pariu “Mai putin/ Mai mult de 2.5 goluri” se vor lua in considerare numarul de goluri reale inscrise de echipele care compun meciurile virtuale. Pentru tipul de pariu “Mai putin/ Mai mult de 2.5 goluri”, avand in vedere ca numarul total de goluri va fi de 5, selectia mai mult de 2.5 goluri va fi castigatoare.
 
Milionar: reprezinta o selectie de 20 de evenimente alese de catre Organizator, grupate intr-un singur bilet de pariere, avand castiguri minime garantate.
 
Cele 20 de evenimente sunt repartizate in 4 sectiuni, dupa cum urmeaza:
-Prima Sectiune include evenimentele 1-5;
-A doua Sectiune include evenimentele 1-10;
-A treia Sectiune include evenimentele 1-15;
-A patra Sectiune include toate cele 20 de evenimente.
 
Pariul Milionar ofera castiguri minime garantate, dupa cum urmeaza:
-Sectiunea I: 15 lei (evenimentele 1-5);
-Sectiunea a II-a: 1.515 lei = 15 lei (evenimentele 1-5) + 1.500 lei (evenimentele 1-10);
-Sectiunea a III-a: 16.515 lei = 15 lei (evenimentele 1-5) + 1.500 lei (evenimentele 1-10) +15.000 lei (evenimentele 1-15);
-Sectiunea a IV-a: 1.500.000 lei.
 
Miza pariului Milionar este impartita pentru fiecare sectiune in parte, dupa cum urmeaza:
-Prima sectiune – 0,6 lei;
-A doua sectiune – 1,5 lei;
-A treia sectiune – 0,3 lei;
-A patra sectiune – 0,6 lei.
 
Miza pentru un pariu MILIONAR este de 3 lei si se aplica unei singure optiuni (1, X sau 2) pentru fiecare dintre evenimentele oferite. In cazul in care veti alege mai mult de o optiune pentru evenimentele oferite, fiecare combinatie va avea o miza de 3 lei.
 
Pariul Milionar este castigator doar daca au fost indicate corect toate partidele 1-5, toate partidele 1-10, toate partidele 1-15 sau toate cele 20 de partide, in orice alt caz, pariul MILIONAR este necastigator.
 
Daca ati indicat corect rezultatele primelor 5 meciuri, castigul calculat pentru prima sectiune = 0,6 lei (miza destinata primei sectiuni) x cotele optiunilor indicate pe aceasta sectiune.
 
Daca ati indicat corect rezultatele primelor 10 meciuri, castigul calculat = castigul pentru prima sectiune (vezi mai sus) + castigul pentru cea de-a doua sectiune (castigul pentru cea de-a doua sectiune = 1,5 lei x cotele optiunilor indicate pe meciurile 1 – 10).
 
Acelasi rationament de calcul al castigului se aplica si in cazul indicarii corecte a rezultatelor primelor 15 meciuri. Castigul pe bilet, in cazul in care ati indicat corect rezultatele tuturor celor 20 de evenimente, il reprezinta suma fixa garantata de 1.500.000 lei.
 
Exceptie: In cazul in care doua sau mai multe bilete Milionar ating castigul maxim de 1.500.000 lei, pe aceeasi combinatie de evenimente, atunci castigul va fi impartit in mod egal la numarul de pariuri care au atins castigul maxim.
 
Exemplu: Castigul maxim este 1.500.000 lei si exista 4 pariuri castigatoare cu valoarea maxima, atunci castigul pentru fiecare dintre aceste 4 bilete va fi 375.000 lei.
In aceste situatii, Organizatorul, va furniza, la cerere, dovezi cu toate pariurile care au atins limita castigului maxim, pentru orice Client al carui Pariu a fost stabilit in conformitate cu aceasta regula.
 
In cazul in care un eveniment primeste cota 1, castigul minim garantat pentru sectiunile ce cuprind evenimentul in cauza nu mai este valabil. In acest caz castigul se calculeaza inmultind miza fiecarei sectiuni cu produsul cotelor respective, castigul maxim neputand depasi valoarea maxima de 1.500.000 lei.
 
Futsal 
 
Toate pariurile vor fi validate la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Extra-time si loviturile de departajare nu vor fi luate in considerare.
 
Rezultat final 1X2 – Echipa unu (1) este indicata in stanga si este considerata intotdeauna echipa gazda. Echipa doi (2) este indicata in dreapta si este considerata intotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci cand un meci se disputa pe teren neutru, echipa indicata in partea stanga este considerata echipa gazda si echipa indicata in partea dreapta este considerata echipa oaspete. Egalitatea este indicata in centru, sub semnul X.
 
Doar victorie – trebuie indicata echipa care va castiga meciul. In cazul in care meciul se termina la egalitate, pariul primeste cota 1,00. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Goluri Gazde – trebuie indicat numarul de goluri marcate pe parcursul intregului meci de echipa gazda. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time. 
 
Goluri Oaspeti – trebuie indicat numarul de goluri marcate pe parcursul intregului meci de echipa oaspete. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time. 
 
Scor corect – Rezultatul luat in considerare este cel obtinut la finalizarea timpului regulamentar de joc.
 
Par/Impar – trebuie indicat daca numarul total de goluri marcate va fi par sau impar. Daca numarul total de goluri inscrise este 0, acesta este considerat ca fiind par.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului.
 
Mai putine/ Mai multe goluri – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui meci, luandu-se in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
 
Urmatorul (al x-ulea) gol inscris – Este luata in considerare echipa care este creditata cu urmatorul (al x-ulea) gol inscris. Orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a inscris.
 
Prima repriza 1X2 – Rezultatul luat in considerare la validarea pariurilor este cel de la sfarsitul primei reprize de joc. Optiunile de pariere sunt: victorie gazde (1), egalitate (X) si victorie oaspeti (2), echipa gazda fiind indicata in partea stanga iar echipa oaspete in partea dreapta.
 
Castigatorul restului primei reprize (Prima repriza 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare. 
 
Mai putine/ Mai multe goluri in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Urmatorul (al x-ulea) gol inscris in prima repriza – Ce echipa inscrie urmatorul (al x-ulea) gol inscris in prima repriza?
 
Golf
 
Pariere completa: daca un jucator se retrage inainte de inceperea Evenimentului, toate pariurile pe jucatorul respectiv vor fi rambursate la cererea clientului sau, daca sunt mai multe selectii pe Bilet, acestea raman valabile si se va acorda Cota 1.00 doar participantului retras. Rezultatul meciului decisiv va determina castigatorul, daca este necesar. Se considera ca un jucator a jucat atunci cand a dat prima lovitura.
 
Daca un turneu este afectat de vremea nefavorabila, ducand la o reducere a numarului total de gauri jucate, orice pariuri pe turneul respectiv efectuate dupa ultima runda finalizata vor fi nule. 
 
Pariere pe cel mai bun jucator, grup, etc.: Daca un jucator se retrage inainte de inceperea Evenimentului, toate pariurile pe jucatorul respectiv vor fi rambursate la cererea clientului sau, daca sunt mai multe selectii pe Bilet, acestea raman valabile si se va acorda Cota 1.00 doar participantului retras. Regulile cu privire la meci egal nu se vor aplica in cazul in care castigatorul este stabilit printr-un meci decisiv.
 
Pariu pe meci de turneu: va fi luat in considerare participantul care este pe primul loc in clasament la sfarsitul turneului. Daca un participant rateaza lovitura rapida, adversarul este considerat invingator. Daca ambii participanti rateaza lovitura rapida, cel mai mic scor dupa doua runde va determina rezultatul. Daca un participant este descalificat sau se retrage dupa ce a inceput, fie inainte de finalizarea celei de-a doua runde, fie dupa ce ambii participanti au realizat lovitura rapida, celalalt participant este considerat castigator. Daca un participant este descalificat in runda a treia sau a patra, cand celalalt participant pe care s-a pariat a ratat deja lovitura rapida, participantul descalificat este considerat invingator. In cazul in care niciunul dintre participanti nu finalizeaza doua runde, atunci participantul cu cel mai mic scor in runda intai va fi considerat castigator pentru scopul parierii. Daca niciun participant nu finalizeaza o runda, pariurile pe meciul respectiv vor fi nule. Doar rundele finalizate se iau in considerare.
 
Pariul pe doua, trei sau patru mingi: pariurile sunt valabile dupa ce participantii au lovit mingea pentru prima gaura. Daca o runda este abandonata, pariurile pe runda respectiva sunt nule.
 
Haltere
 
Pariurile sunt valabile atata timp cat concurentii efectueaza cel putin o incercare.
 
Dupa caz validarea pariurilor va fi efectuata luand in considerare ordinea de pe podium. Descalificarile ulterioare si/sau eventualele investigatii ulterioare nu vor fi luate in considerare la plata pariurilor.
 
Handbal 
 
Rezultatul este dat de scorul la sfarsitul timpului regulamentar de joc, FARA prelungiri. Timpul complet regulamentar de joc trebuie sa fie completat cu minutele de prelungire compensand minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, pe care oficialii considera ca trebuie sa le acorde pentru ca rezultatul sa fie valabil. Orice durata sub timpul complet regulamentar de joc, precum si rezultatul intr-un astfel de caz sunt considerate nule si pariurile vor primi o Cota de 1.00. 
 
Handicap – Unei echipe i se va stabili un handicap, fie pentru prima repriza fie pentru intreaga durata regulamentara de joc, care va fi aplicat numarului de goluri inscrise de aceasta in perioada respectiva. Orice durata sub timpul regulamentar de joc, atat pentru prima repriza cat si pentru toata perioada regulamentara de joc, va duce la acordarea de Cota de 1,00 pentru astfel de pariuri.
 
Hochei pe gheata
 
Rezultatul este dat de scorul la sfarsitul timpului regulamentar de joc, FARA prelungiri, pentru toate tipurile de pariuri, cu exceptia pariului „Castigator” pentru care se iau in considerare si eventualele perioade suplimentare de joc. A treia repriza regulamentara de joc nu include perioadele suplimentare de joc. Timpul complet regulamentar de joc trebuie sa fie completat cu minutele de prelungire compensand minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, pe care oficialii considera ca trebuie sa le acorde pentru ca rezultatul sa fie valabil. Orice durata sub timpul complet regulamentar de joc, precum si rezultatul intr-un astfel de caz sunt considerate nule si pariurile vor primi o Cota de 1.00.
 
In eventualitatea finalizarii unui meci, pe durata regulamentara de joc, cu scorul de 0-0, toate pariurile pe „Prima/Ultima echipa care va inscrie” vor fi validate la o cota de 1,00. Pentru tipul de pariu „Par/Impar” scorul de 0-0 este considerat unul par.
 
Hochei pe iarba
 
Pariurile vor fi validate luandu-se in considerare timpul regulamentar de joc (specific fiecarei competitii), cu exceptia cazurilor in care se prevede altfel. Timpul regulamentar de joc trebuie finalizat pentru ca pariurile sa poata ramane valabile, cu exceptia cazurilor in care se prevede altfel.
 
Daca un meci este abandonat inaintea timpului regulamentar de joc, toate pariurile pe acel meci vor fi nule, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului.
 
Daca un meci nu s-a jucat si s-a amanat oficial, acesta va fi considerat la o Cota de 1.00 in cazul in care nu este reprogramat in ziua urmatoare.
 
In cazul unei modificari a locului de desfasurare, pariurile vor ramane valabile, cu conditia ca locul de desfasurare sa nu fie mutat pe terenul adversarilor.
 
Motociclism
 
Marele Premiu: turul initial (incalzirea) va semnala inceputul cursei. Pozitiile de pe podium vor stabili locurile 1, 2 si 3 pentru pariere, indiferent de investigatiile ulterioare. In cazul tuturor curselor pentru Marele Premiu, daca un concurent se retrage sau este exclus inainte de inceperea turneului/ Evenimentului, pariurile pentru selectia respectiva sunt considerate pierdute (pariuri „pe toti concurentii inscrisi”, „pe concurent, indiferent daca ia startul in cursa sau nu”, „pe concurent, indiferent daca participa la cursa sau nu”). 
 
Pole position - castigatorul va fi pilotul care inregistreaza cel mai rapid tur de circuit in ziua calificarilor finale. Descalificarea sau pierderea ulterioara a Pole position nu se iau in considerare. 
 
Cel mai rapid tur de circuit: pilotul care inregistreaza cel mai rapid tur de circuit in timpul cursei. Descalificarea sau pierderea ulterioara a acestei pozitii nu se iau in considerare.
 
Pariuri pe cursa (Duel): rezultatele se vor baza pe clasamentele oficiale, iar in cazul in care niciun pilot nu termina cursa, numarul de tururi de circuit finalizate vor determina rezultatele. Daca doi piloti realizeaza acelasi numar de tururi de circuit fara sa termine cursa, pariurile vor fi anulate. In cazul in care unul sau mai multi piloti din cadrul unui pariu pe cursa nu reuseste sa ia startul la cursa, pariurile vor fi validate la cota 1,00. Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
 
Pariere pe grup: Daca un motociclist se retrage inainte de inceperea Evenimentului, toate pariurile pe jucatorul respectiv vor fi rambursate la cererea clientului sau, daca sunt mai multe selectii pe Bilet, acestea raman valabile si se va acorda Cota 1.00 doar participantului retras. Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
 
Imprejurari asemanatoare: pe acelasi Bilet, nu se poate combina acelasi pilot pe tipuri diferite de  pariu.
 
Daca un Mare Premiu de Motociclism se suspenda sau este amanat si nu este reluat si finalizat in termen de 72 ore, toate pariurile aferente sunt considerate nule si mizele se vor returna la cererea clientilor.
 
Curse masini
 
Marele Premiu - Turul initial (incalzirea) va semnala inceputul cursei. Pozitiile de pe podium vor stabili locurile 1, 2 si 3 pentru pariere indiferent de investigatiile ulterioare. In cazul tuturor curselor pentru Marele Premiu, daca un concurent se retrage sau este exclus inainte de inceperea turneului/ Evenimentului, pariurile pentru selectia respectiva sunt considerate pierdute (pariuri „pe toti concurentii inscrisi”, „pe concurent, indiferent daca ia startul in cursa sau nu”, „pe concurent, indiferent daca participa la cursa sau nu”). Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
 
Pole position: castigatorul va fi pilotul care inregistreaza cel mai rapid tur de circuit in ziua calificarilor oficiale. Descalificarea sau pierderea ulterioara a Pole position nu se iau in considerare. 
 
Cel mai rapid tur de circuit: pilotul care inregistreaza cel mai rapid tur de circuit in timpul cursei. Descalificarea sau pierderea ulterioara a acestei pozitii nu se iau in considerare.
 
Pariuri pe cursa (Duel): rezultatele se vor baza pe clasamentele oficiale, iar in cazul in care niciun pilot nu termina cursa, numarul de tururi de circuit finalizate vor determina rezultatele. Daca doi piloti realizeaza acelasi numar de tururi de circuit fara sa termine cursa, pariurile vor fi anulate. In cazul in care unul sau mai multi piloti din cadrul unui pariu pe cursa nu reuseste sa ia startul la cursa, pariurile vor fi validate la cota 1,00. Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
 
Clasat/ Neclasat: pentru a fi considerat clasat pilotul trebuie sa finalizeze 90% din tururile efectuate de castigatorul cursei (vor fi luate in considerare doar tururile efectuate complet). 
Turul de incalzire nu va fi luat in considerare pentru pariul Clasat/ Neclasat. Pariurile pe un pilot ce finalizeaza turul de incalzire, dar nu incepe cursa propriu-zisa vor fi considerate nule.
Rezultatele se vor baza pe clasamentul oficial FIA, exceptand situatia de mai sus unde se vor aplica regulile Right Betting. Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
Pe un Bilet de pariere vor fi acceptate maxim 8 selectii Clasat/ Neclasat.
 
Primul pilot care se retrage: rezultatele se vor baza pe clasamentul oficial FIA. Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
 
Pariere pe grup: Daca un motociclist se retrage inainte de inceperea Evenimentului, toate pariurile pe jucatorul respectiv vor fi rambursate la cererea clientului sau, daca sunt mai multe selectii pe Bilet, acestea raman valabile si se va acorda Cota 1.00 doar participantului retras. Descalificarea sau penalizarile ulterioare nu se iau in considerare.
 
Imprejurari asemanatoare: pe acelasi Bilet, nu se poate combina acelasi pilot pe tipuri diferite de  pariuri.
 
Daca un Mare Premiu este anulat sau amanat si nu este reluat si finalizat in termen de 72 ore, toate pariurile aferente sunt considerate nule si mizele se vor returna la cererea clientului.
 
Netball
 
Pariere pe meci – trebuie indicata echipa care va castiga meciul.
 
Se ia in considerare extra-time si prelungiri extra-time.
 
Daca un meci nu s-a jucat si s-a amanat oficial, acesta va fi considerat la o Cota de 1.00 in cazul in care nu este reprogramat in ziua urmatoare.
 
In cazul unei modificari a locului de desfasurare, pariurile vor ramane valabile, cu conditia ca locul de desfasurare sa nu fie mutat pe terenul adversarilor.
 
Handicap – se ia in considerare extra-time si prelungiri extra-time.
Daca un meci nu s-a jucat si s-a amanat oficial, acesta va fi considerat la o Cota de 1.00 in cazul in care nu este reprogramat in ziua urmatoare.
 
In cazul unei modificari a locului de desfasurare, pariurile vor ramane valabile, cu conditia ca locul de desfasurare sa nu fie mutat pe terenul adversarilor.
 
Rugby 
 
Rezultatul este dat de scorul la sfarsitul timpului regulamentar de joc, FARA prelungiri.
In cazul unui meci abandonat sau amanat, pariurile vor fi validate la o cota de 1,00 atata timp cat evenimentul nu este disputat in ziua urmatoare, exceptie facand pariurile al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului (de exemplu pariu pe jucatorul care marcheaza prima „incercare”).
 
Sporturi de iarna
 
Pariere completa: din momentul acceptarii pariurilor, toti schiorii cotati vor fi luati in considerare, indiferent daca participa la concurs sau nu. Pariurile vor fi validate pe baza rezultatelor oficiale ale Federatiei Internationale de Schi (sau alt organism similar). Daca un participant se retrage  sau este exclus inainte de inceperea Evenimentului, pariurile sunt considerate pierdute. Daca un schior este descalificat, pentru validarea pariurilor va fi luata in considerare prezentarea podiumului.
 
Pariuri pe cursa (Duel): rezultatele sunt luate in considerare pe baza clasificarilor oficiale. In cazul in care unul sau mai multi piloti din cadrul unui pariu pe cursa nu reuseste sa ia startul la cursa, pariurile vor fi validate la cota 1,00.
 
Panta si Super G: toti schiorii trebuie sa ia startul si cel putin unul sa finalizeze Evenimentul pentru ca pariurile sa ramana valabile. In cazul in care niciun participant la Eveniment nu trece linia de sosire, toate pariurile primite pe acel Eveniment sunt considerate nule. 
 
Slalom si slalom urias: toti schiorii trebuie sa ia startul si cel putin unul sa finalizeze ambele coborari pentru ca pariurile sa ramana valabile. 
 
Nordic combinat: ambii saritori/ schiori trebuie sa ia startul impreuna in prima si a doua parte a Evenimentului pentru pariurile Duel, astfel ca pariurile sa ramana valabile. Daca vreun saritor/ schior care nu facea parte din lista initiala finalizeaza a doua parte a Evenimentului, atunci toate pariurile Duel sunt considerate nule. 
 
Sarituri cu schiurile: toti saritorii trebuie sa sara cel putin o data, in prima parte a Evenimentului, pentru ca pariurile sa ramana valabile. 
 
Duel (restul sporturilor de iarna): toti schiorii, echipe sau saritori trebuie sa ia startul si cel putin un competitor sa treaca linia de sosire pentru ca pariurile sa ramana valabile.
 
In cazul amanarii unui Eveniment (din cauza vremii nefavorabile de exemplu), toate pariurile raman valabile pana cand acesta se va desfasura. In cazul in care un Eveniment este reprogramat sa se desfasoare intr-o alta locatie decat cea programata initial, toate selectiile pe respectivul Eveniment sunt considerate nule si validate la o Cota de 1.00.
 
Snooker
 
Pariere completa: din momentul in care se pot efectua pariuri, toti jucatorii cotati vor fi luati in considerare, fie ca participa sau nu la Eveniment. Daca un participant se retrage sau este exclus inainte de inceperea turneului, pariurile pe castigarea Evenimentului de catre respectivul participant sunt considerate pierdute. 
 
Pariere pe meci/joc: in cazul in care meciul este initiat, dar nu finalizat, toate pariurile pe meciul/jocul respectiv vor fi nule. Daca un jucator nu ia parte la joc, toate pariurile vor fi validate la cota 1,00.
 
Speedway
 
Evenimente pe echipe: optiunile de pariere pe Castigator sau Handicap sunt stabilite pe baza regulilor oficiale ale competitiei. Cel putin 12 tururi trebuie sa fie finalizate pentru ca pariurile Handicap si Mai putine/ Mai multe sa fie valabile. In cazul in care o cursa este abandonata inainte de finalizarea a 12 tururi, toate pariurile Handicap si Mai putine/ Mai multe vor fi considerate nule.
 
Grand Prix/ evenimente pe piloti individuali: in cazul Evenimentelor pe piloti individuali, la validarea pariurilor se vor lua in considerare rezultatele podiumului. 
 
Mai putine/ Mai multe puncte pe piloti: Vor fi luate in considerare la pariere doar punctele acumulate de catre pilot, in conformitate cu regulamentul cursei, in primele 5 tururi ale cursei. Nu vor fi luate in considerare punctele acordate ca bonus, de exemplu cele de tip Joker.
 
Tenis de masa
 
Dupa caz validarea pariurilor va fi efectuata luand in considerare ordinea de pe podium. Descalificarile ulterioare si/sau eventualele investigatii ulterioare nu vor fi luate in considerare la plata pariurilor.
 
Pariere pe meci – trebuie indicata echipa care va castiga meciul. In cazul in care unul din jucatorii nominalizati sa ia parte la meci este schimbat inainte de inceperea meciului, pariul este nul.
 
Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00, exceptand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul opririi acestuia, sau exceptand situatiile cand exista dovezi clare ca setul si/sau meciul s-ar fi putut finaliza/concluziona oricum fara a avea determinat obiectul pariului respectiv.
Exemplu: un set este abandonat la scorul de 9-7, astfel incat pariurile pe mai putine/mai multe puncte in set, barem 16.5, vor fi validate drept necastigatoare/castigatoare, avand in vedere ca orice concluzie naturala a setului ar fi generat cel putin 18 de puncte inscrise.
 
Tenis 

Pariere completa: din momentul in care se pot efectua pariuri, toti jucatorii cotati vor fi luati in considerare, fie ca participa sau nu la Eveniment. 
 
Pariere pe meci: in cazul in care meciul este initiat, dar nu finalizat, toate pariurile pe meciul respectiv vor fi nule, cu exceptia pariurilor al caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului. Daca un meci de tenis este amanat din orice motiv, de exemplu din cauza unei schimbari de program sau din cauza vremii nefavorabile, se va utiliza rezultatul oficial si toate pariurile vor ramane valabile pana cand se da rezultatul.
 
Mai putine/ Mai multe game-uri in primul set – trebuie indicat numarul total de game-uri jucate in primul set. 
 
Mai putine/ Mai multe game-uri in Meci – trebuie indicat numarul total de game-uri jucate in tot meciul. Daca, indiferent de motiv, numarul de seturi dintr-un meci este redus, pariurile pe mai putine/mai multe game-uri in meci vor fi nule. In eventualitatea in care se disputa in meci „Super tie-break”, acesta va insemna un singur game (un „Super tie-break” decide un meci de dublu, atunci cand scorul la seturi este de 1-1 in cadrul unui meci de cel mai bun din trei seturi). 
 
Scor corect: Indicati scorul final la seturi al meciului. Daca un meci in care se disputa 3 seturi i se ofera cotatii pentru 5 seturi, sau viceversa, toate pariurile pe scor corect vor fi validate la o cota de 1,00.
 
Scor corect in primul set: indicati scorul corect final al primului set.
 
Total Game-uri in Setul ales – trebuie indicat numarul total de game-uri jucate in setul ales.
Exemplu: Meciul Federer – Nadal este abandonat in primul set la scorul de 5-5 la Game-uri. Pariurile plasate pe mai putin de 9.5 Game-uri in primul set sunt considerate pierdute, pariurile pe mai mult de 9.5 Game-uri in primul set sunt considerate castigatoare. Pariurile plasate pe mai putin sau mai mult de 10.5 Game-uri vor fi considerate nule.
 
Total Seturi – trebuie indicat numarul total de seturi disputate in meci. In cazul in care un meci este abandonat la scorul de 1-1 (in cadrul unui meci de cel mai bun din trei seturi) sau la scorul de 2-2 (in cadrul unui meci de cel mai bun din cinci seturi), optiunea castigatoare va fi 3, respectiv 5 seturi, pariurile pe orice alt numar de seturi fiind considerate necastigatoare. Daca, indiferent de motiv, numarul de seturi dintr-un meci este redus, pariurile pe total seturi vor fi nule.
 
Handicap – unuia dintre jucatori i se va aplica un handicap de game-uri aplicabil totalului de game-uri castigate. 
 
Se va disputa un Tie Break? – trebuie indicat daca se va disputa un Tie Break pe perioada partidei. 
 
Reguli speciale tenis
Duel la general: indicati care dintre jucatorii de tenis nominalizati vor ajunge pe cea mai inalta pozitie in turneu. Daca amandoi jucatorii pierd in aceeasi etapa a turneului, jucatorul cu cele mai multe seturi castigate pe durata turneului va fi considerat castigator; daca ambii jucatori au castigat acelasi numar de seturi, pariurile vor fi considerate nule. Un jucator este luat in considerare ca fiind participant in turneu atata timp cat finalizeaza cel putin un game in meciul din prima runda de joc.
 
Duel Asi: indicati care dintre jucatorii de tenis nominalizati vor reusi cei mai multi asi in turneu, etapele de calificare fiind excluse. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa la joc, pariurile vor fi declarate nule. Un jucator este luat in considerare ca fiind participant in turneu atata timp cat finalizeaza cel putin un game in meciul din prima runda de joc. Daca ambii jucatori reusesc acelasi numar de asi, pariurile vor fi considerate nule. Rezultatele se vor baza doar pe pagina de internet oficiala a competitiei.
 
Duel Etapa Competitiei: indicati care dintre jucatorii de tenis nominalizati se vor califica intr-o etapa superioara a turneului in care participa. Optiuni posibile: 1 (primul jucator se califica intr-o etapa superioara, fata de celalalt jucator, a turneului in care participa), X (cei doi jucatori se califica in aceeasi etapa a turneului in care participa fiecare), 2 (al doilea jucator se califica intr-o etapa superioara, fata de celalalt jucator, a turneului in care participa). Daca amandoi jucatorii castiga turneele in care participa, pariurile vor fi validate ca fiind X. Daca amandoi jucatorii ajung in finala, dar numai unul dintre ei castiga, acel jucator este desemnat castigator. Daca unul sau amandoi jucatorii nu participa in turneu, pariurile vor fi declarate nule. Un jucator este luat in considerare ca fiind participant in turneu atata timp cat finalizeaza cel putin un game in meciul din prima runda de joc.
 
Volei 
 
Pariere pe meci: rezultatul este determinat de scorul inregistrat la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Orice meci de volei abandonat inaintea finalizarii tuturor minutelor aferente timpului regulamentar de joc va fi considerat nul, exceptie facand pariurile al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului.
 
Pariuri pe set: Daca un pariu pe set este oferit din greseala pentru un numar gresit de seturi, atunci pariurile sunt considerate nule. Regula Setului de Aur nu se ia in considerare.
 
Handicap – trebuie indicat rezultatul partidei dupa aplicarea unui handicap echipei favorite, aplicabil numarului total de seturi castigate. Regula Setului de Aur nu se ia in considerare.
 
Primul set – trebuie indicata echipa care va castiga primul set. 
 
Rezultat dupa doua seturi – trebuie indicat rezultatul partidei dupa disputarea primelor doua seturi.
 
Total puncte in Meci/ Set – numarul total de puncte castigate de catre ambele echipe pe durata meciului/ setului. Regula Setului de Aur nu se ia in considerare.
 
Se va juca setul 5? – Scorul dupa disputarea primelor 4 seturi trebuie sa fie la egalitate pentru ca selectia “da” sa fie luata castigatoare. In cazul in care, datorita unei erori, Organizatorul ofera spre pariere acest tip de pariu pentru un meci in care se vor disputa pana la 3 seturi, toate pariurile plasate vor primi o Cota de 1,00.
 
In cazul in care arbitrul penalizeaza la puncte, rezultatele oficiale vor fi folosite la validarea pariurilor, exceptand cele ale caror rezultat a fost deja determinat in momentul penalizarii de puncte.
 
Polo pe apa
 
Rezultatul este dat de scorul la sfarsitul timpului regulamentar de joc, fara minutele de prelungire. Orice meci de polo pe apa abandonat inaintea finalizarii tuturor minutelor aferente timpului regulamentar de joc va fi considerat nul, exceptie facand pariurile al caror rezultat a fost deja determinat in momentul abandonului.
 
Yachting
 
Pariurile sunt valabile atata timp cat concurentii reusesc sa treaca de linia de pornire, altfel toate pariurile aferente sunt considerate nule si mizele se vor returna. Validarea pariurilor va fi efectuata luand in considerare ordinea de pe podium. Descalificarile ulterioare si/sau eventualele investigatii ulterioare nu vor fi luate in considerare la plata pariurilor.


Capitolul 12

i) Dispozitii generale
 
Evenimentele virtuale, sunt generate de un sistem informatic independent, asupra caruia Organizatorul sau o terta persoana NU pot interveni in niciun fel. Evenimentele, care constau in Curse de cai, Curse de caini, Curse viteza, Speedway, Fotbal si Extrageri de Numere, sunt redate simultan si pot fi vizualizate pe monitoarele din agentiile in care se accepta pariuri pe Evenimente virtuale.
 
Secventa de rulare a Evenimentelor este stabilita de Organizator si anuntata Clientilor prin intermediul sistemului de afisare din agentiile care ofera acest tip de pariu.
 
Sistemul de pariere pe Evenimente virtuale functioneaza independent de sistemul de generare a Evenimentelor. Sistemul de pariere pe Evenimente virtuale este integrat in sistemul de pariere general al Organizatorului, fiind subiectul acelorasi conditii de securitate.
 
Sistemul de generare a Evenimentelor virtuale este instalat pe un server central securizat si raspunde masurilor de siguranta stabilite de catre producator. Serverul de Evenimente virtuale este gazduit in aceeasi locatie cu serverul general de pariere al Organizatorului.
 
Sistemul de generare a Evenimentelor virtuale aloca probabilitati tuturor rezultatelor posibile aferente unui Eveniment, inainte de startul acestuia, astfel fiind generate cote pentru participantii la Evenimente (cai, caini, masini etc.). Tot inainte de startul Evenimentului, sistemul de generare a Evenimentelor virtuale utilizeaza cotele alocate pentru generarea rezultatului. 
 
Rezultatele NU sunt influentate de sumele pariate pe un anumit Eveniment. 
 
Mecanismul de generare a rezultatelor este un mecanism de tip generator de numere aleatorii. Caracterul aleatoriu a acestui mecanism este certificat de laboratoare europene specializate, rezultatele testelor efectuate de acestea insotind fiecare versiune de sistem de generare a Evenimentelor virtuale.
 
Toate cotele Evenimentelor sunt puse la dispozitia clientilor prin sistemul de afisare din agentiile care ofera pariul pe Evenimente virtuale.
 
Castigurile pot fi ridicate imediat dupa afisarea rezultatelor unui Eveniment pe monitoarele din agentii. Rezultatele tuturor Evenimentelor sunt afisate pe monitoarele din agentii pentru ziua in curs iar pentru ultimele 30 de zile sunt arhivate si disponibile la cerere.
 
Organizatorul nu va fi in niciun fel responsabil de orice pierdere sau prejudiciu suferite sau presupuse a fi suferite de catre un Client ca rezultat sau consecinta a urmatoarelor:
 
a) Oprirea intarziata sau prematura a acceptarii pariurilor pentru Evenimentul curent cauzata de orice persoana. Pariurile acceptate in timpul opririi Evenimentului curent vor fi plasate pe urmatorul Eveniment. Pariurile cu un singur Eveniment sau mai multe Evenimente consecutive vor fi plasate pe numarul de Evenimente solicitate, incepand cu urmatorul Eveniment;
b) Functionarea defectuoasa a sistemului, comunicatiilor sau echipamentelor care nu se afla sub controlul operatorului de Evenimente virtuale;
c) Pierderea unui Bilet de pariere;
d) Bilete de pariere ilizibile, incorecte, tiparite gresit sau sterse;
e) Plata castigurilor aferente unor Bilete deja platite.
 
Regulile de baza se vor aplica in orice cazuri neacoperite de regulile privind pariurile pe Evenimentele virtuale.
 
ii) Reguli speciale in functie de Evenimente
  
V-SPORTS
 
Sistemul de afisare este compus din cel putin trei monitoare si are rolul de a pune la dispozitia clientilor informatiile necesare parierii. Informatiile redate pe monitoarele sistemului de afisare sunt preluate de la sistemul central de generare a Evenimentelor virtuale si sunt structurate dupa cum urmeaza: 
 
1. In perioada premergatoare inceperii Evenimentului (aproximativ 180 secunde):
 - Ultimele 10 rezultate inregistrate aferente urmatorului tip de Eveniment;
 - Cotele aferente fiecarui tip de pariu pentru Evenimentul urmator;
 - Timpul ramas pana la inceperea urmatorului Eveniment;
 - Alte statistici.
 
2. In cursul desfasurarii Evenimentului (30 – 90 secunde):
 - Desfasurarea Evenimentului;
 - Ultimele 10 rezultate inregistrate aferente tipului de Eveniment care se desfasoara;
 - Cotele aferente fiecarui tip de pariu pentru Evenimentul care se desfasoara;
 - Alte statistici.
 
3. Dupa incheierea Evenimentelor se afiseaza rezultatele, precum si cotele aferente optiunilor castigatoare (aproximativ 30 secunde).
 
Evenimentele ruleaza pe toata durata programului de functionare al agentiilor la aproximativ fiecare 4 minute.
 
Pariurile sunt inregistrate automat, incepand cu urmatorul Eveniment ce are loc din momentul plasarii pariului. Pariurile pe urmatorul Eveniment pot fi acceptate doar pana in momentul in care este transmis mesajul sonor “Nu se mai accepta pariuri”. Pariurile efectuate sau acceptate in timpul sau dupa startul unui Eveniment, vor fi plasate pe urmatorul Eveniment, asa cum este inregistrat pe Biletul de pariere, iar parierea pe mai multe Evenimente consecutive va fi acceptata pe numarul de Evenimente solicitat, incepand cu urmatorul Eveniment. Pariurile pot fi respinse daca acest Eveniment este ultimul care se desfasoara.
 
 
Evenimente si tipuri de pariuri
 
Curse de Cai – La acest eveniment pot participa 8, 10 sau 12 cai.
 
Castigator – este pariul pentru care trebuie selectat un numar de pe lista care va termina cursa pe prima pozitie;
Primii doi – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii trei – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii doi fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de doi cai pe acelasi Bilet.
Primii trei fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de trei cai pe acelasi Bilet.
Clasat – este pariul pentru care trebuie indicata selectia care va termina cursa pe una din primele “n” pozitii iar numarul de pozitii luat in considerare (n) este indicat prin sistemele de informare V-sports, concomitent cu afisarea cotelor.
 
Curse de Caini – La acest eveniment participa 6 caini.
 
Castigator – este pariul pentru care trebuie selectat un numar de pe lista care va termina cursa pe prima pozitie;
Primii doi – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii trei – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii doi fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de doi caini pe acelasi Bilet.
Primii trei fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de trei caini pe acelasi Bilet.
Clasat – este pariul pentru care trebuie indicata selectia care va termina cursa pe una din primele “n” pozitii iar numarul de pozitii luat in considerare (n) este indicat prin sistemele de informare V-sports, concomitent cu afisarea cotelor.
 
Curse Viteza – La acest eveniment participa 12 masini.
 
Castigator – este pariul pentru care trebuie selectat un numar de pe lista care va termina cursa pe prima pozitie;
Primii doi – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii trei – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii doi fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de doua masini pe acelasi Bilet.
Primii trei fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de trei masini pe acelasi Bilet.
Clasat – este pariul pentru care trebuie indicata selectia care va termina cursa pe una din primele “n” pozitii iar numarul de pozitii luat in considerare (n) este indicat prin sistemele de informare V-sports, concomitent cu afisarea cotelor.
 
Ciclism Viteza – La acest eveniment participa 8, 10 sau 12 ciclisti.
 
Castigator – este pariul pentru care trebuie selectat un numar de pe lista care va termina cursa pe prima pozitie;
Primii doi – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii trei – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, in ordinea specificata pe Bilet;
Primii doi fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de doi ciclisti pe acelasi Bilet.
Primii trei fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele trei pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de trei ciclisti pe acelasi Bilet.
Clasat – este pariul pentru care trebuie indicata selectia care va termina cursa pe una din primele “n” pozitii iar numarul de pozitii luat in considerare (n) este indicat prin sistemele de informare V-sports, concomitent cu afisarea cotelor.
 
Speedway – La acest eveniment participa 4 concurenti.
 
Castigator – este pariul pentru care trebuie selectat un numar de pe lista care va termina cursa pe prima pozitie;
Primii doi – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, in ordinea specificata pe Bilet.
Primii doi fara ordine – este pariul pentru care trebuie indicate selectiile care vor termina cursa pe primele doua pozitii, indiferent de ordinea specificata pe Bilet; pot fi plasati mai mult de doi concurenti pe acelasi Bilet.
 
Fotbal
 
Victoria gazdelor (1) – este un pariu prin care trebuie selectata echipa gazda ca fiind castigatoarea meciului;
 
Victoria oaspetilor (2) – este un pariu prin care trebuie selectata echipa oaspete ca fiind castigatoarea meciului;
 
Egalitate (x) – este un pariu in care se opteaza pentru inscrierea aceluiasi numar de goluri de catre ambele echipe;
 
Sansa dubla – este un pariu care are disponibile urmatoarele optiuni:
1X – in cazul in care rezultatul meciului este reprezentat de victoria echipei gazda sau egalitate;
X2 – in cazul in care rezultatul meciului este reprezentat de victoria echipei oaspete sau egalitate;
12 – in cazul in care una din cele doua echipe castiga meciul.
 
Scor corect – este un pariu prin care se indica scorul final corect al meciului. Numarul maxim de goluri ce pot fi inscrise intr-un meci este 4. Astfel, scorurile care pot fi selectate sunt urmatoarele:
- victoria gazdelor: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 2-1, 3-1;
- Victoria oaspetilor: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-2, 1-3;
- egalitate: 0-0, 1-1, 2-2;
 
Numar de goluri – este un pariu prin care se indica numarul total final de goluri inscrise de ambele echipe in meci, adica 0, 1, 2, 3 sau 4.
Mai putine/ Mai multe goluri – este un pariu in care se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci, raportat la o valoare afisata de sistemele de informare V-sports.
 
Tenis – La acest eveniment participa 2 jucatori.
 
Castigator – este un pariu prin care trebuie selectat jucatorul care va castiga partida.
 
Scor corect – este un pariu prin care se indica scorul final corect al partidei (8 rezultate posibile):
 - Primul jucator: Castiga la 0, Castiga la 15, Castiga la 30, Castiga la 40;
 - Al doilea jucator: Castiga la 0, Castiga la 15, Castiga la 30, Castiga la 40.
 
Numarul total de puncte – este un pariu prin care se indica numarul total de puncte jucate intr-un Game (6 rezultate posibile): 4 puncte, 5 puncte, 6 puncte, 8 puncte, 10 puncte sau 12 puncte.
 
Restrictii:
a. Evenimentele virtuale nu pot fi combinate pe acelasi bilet de pariere cu alte tipuri de Evenimente;
 
b. Numarul maxim de Evenimente acceptate pe acelasi bilet de pariere este 10; biletele pot fi simple, multi tip, sistem sau sistem cu banca;
 
c. Evenimentele din fotbal virtual nu pot fi combinate cu alte evenimente virtuale;
 
d. Pe acelasi bilet de pariere pot fi plasate mai multe Evenimente doar daca toate evenimentele vor fi jucate ori cu tipul de pariu Castigator, ori cu tipul de pariu Clasat.
 
V-BINGO
 
Sistemul va extrage intr-un mod aleator 35 de numere dintr-un total de 49.
 
Evenimentele ruleaza pe toata durata programului de functionare al agentiilor la aproximativ fiecare 4 minute.
 
Pariurile pe Extrageri de Numere pot fi acceptate doar pana in momentul in care este transmis mesajul sonor “Nu se mai accepta pariuri”. Pariurile efectuate sau acceptate dupa aceasta notificarea, vor fi refuzate, iar suma pariata va fi restituita clientului.
 
In situatiile in care in timpul unui Eveniment sunt extrase mai putin de 35 de numere, pariurile pe Evenimentul respectiv vor fi nule si validate la cota de 1,00.
 
Pe acelasi Bilet de pariere, Clientul poate alege de la 6 la 12 numere dintr-un total de 49. Biletul este castigator in cazul in care cel putin 6 numere pariate se regasesc in cele 35 de numere extrase.
 
In situatia in care Clientul alege mai mult de 6 numere pe Bilet, sistemul va crea automat combinati de cate 6 numere. Miza minima pe combinatie este 0,1 lei.
 
Castigul de pe Biletul de pariere este calculat in functie de miza pariata si de cota aferenta celui de-al 6-lea numar extras, din numerele pariate de Client.
 
Cota aferenta fiecarei pozitii din ciclul de extragere va fi determinata de catre Organizator.
 
In urma Pariului, Clientului i se va inmana Biletul de pariere care va contine informatii relevante in legatura cu data Pariului, numarul extragerii, miza si numerele selectate.
 
Este responsabilitatea Clientului sa se asigure ca informatiile necesare emiterii Biletului, ajung corecte la operatorul V-Bingo, idiferent de calea aleasa, verbala sau nonverbala. Clientul este obligat, in interes propriu, sa-si verifice datele de pe Bilet, iar in cazul in care constata existenta unor date eronate, poate solicita remedierea acestora in cel mult 5 minute de la emiterea Biletului, dar nu mai tarziu de ora inceperii Evenimentului. Reclamatiile ulterioare nu vor mai putea fi luate in considerare.
 
Pariul pe mai multe combinatii va fi permis atunci cand sunt alese intre 7 si 12 numere. Miza va fi impartita in mod egal la numarul de combinatii.
 
Lucky dip (selectie de numere aleasa aleator de sistem), pentru a paria pe aceasta optiune se va alege miza si numarul de bile (daca se doreste un pariu pe mai multe combinatii).


Capitolul 13

i) Dispozitii generale
 
Pariurile live sunt pariuri in cota fixa in care Clientul indica rezultatele Evenimentelor sportive propuse de Organizator pe parcursul desfasurarii lor, acesta hotarand in mod independent Evenimentul pe care mizeaza.
 
Castigurile vor putea fi platite imediat dupa afisarea rezultatelor, in oricare din agentiile Organizatorului.
In cazul parierii live nu se vor face restituiri ale sumelor pariate si anulari ale sumelor pariate. 
 
Valorile la care se raporteaza obiectul unui anumit tip de pariu pot fi modificate pe parcursul meciului, luandu-se in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
 
Pariurile acceptate de catre Organizator dupa ce a fost determinat rezultatul respectivului pariu sunt considerate nule si validate in consecinta la o Cota de 1.00.
 
In cazul in care un pariu este plasat la o cota incorecta datorita unei intarzieri in acoperirea „Live” a unui Eveniment si in cazul in care o echipa sau selectie a dobandit un avantaj semnificativ, respectivul pariu va fi validat la Cota 1.00. 
 
In cazul unor erori de tiparire, erori pe Biletele de pariere sau erori palpabile privind datele introduse in baza de date a Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a le considera nule sau de a le valida la Cotele corecte, chiar daca descoperirea erorilor are loc dupa incheierea Evenimentului. Orice cereri de anulare a unor pariuri afectate in acest fel vor fi luate in considerare numai daca sunt facute anterior inceperii primei sectiuni a pariului.
 
Dupa caz, rezultatele oferite de catre Organizator vor fi folosite pentru validarea biletelor, atata timp cat nu exista dovezi concludente ca aceste rezultate sunt incorecte. Cand aceste rezultate nu sunt disponibile, vor fi folosite rezultatele video pentru validarea biletelor. In cazul in care aceste rezultate video nu sunt disponibile, rezultatele majoritatii mijloacelor de informare independente vor fi luate in considerare pentru validarea biletelor. Cand acestea din urma nu sunt clare, unde se poate aplica, vor fi folosite rezultatele afisate pe paginile oficiale ale competitiei.
Dreptul Clientului la orice reclamatie expira la 30 de zile de la data anuntarii rezultatelor oficiale.
 
Daca un meci este oprit (dupa incepere), indiferent de motiv, si este reluat in aceeasi zi, toate pariurile raman valabile. In caz contrar toate pariurile Live vor fi considerate nule.
Aceasta regula nu se aplica evenimentelor de Tenis.
 
Regulile de baza se vor aplica in orice cazuri neacoperite de regulile privind pariurile Live.
 
ii) Reguli speciale in functie de sporturi
 
Fotbal
 
Pe langa regulile speciale pentru fotbal, se vor aplica urmatoarele reguli specifice: 
 
Organizatorul va accepta pariuri cu un singur Eveniment (sau mai multe) pentru toate tipurile de pariu si meciuri oferite live.
 
Rezultatul luat in considerare este cel obtinut dupa 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, dar exclude prelungirile (denumite in continuare extra-time) si loviturile de departajare, cu exceptia tipurilor de pariu „Prima repriza”, pariurile „Extra-time” si „Lovituri de departajare”, „Primul gol (15 minute de joc)” si „Pariu live 0:0”. Rezultatul luat in considerare pentru pariurile pe „Prima repriza” este cel al primei reprize de joc. Rezultatele luate in considerare pentru pariurile „Extra-time” sunt doar cele inregistrate in Extra-time. Rezultatele luate in considerare pentru pariurile pe „Lovituri de departajare” sunt doar cele inregistrate in urma executarii Loviturilor de departajare.
 
Extra-time este considerata perioada din meci scursa dupa desfasurarea timpului regulamentar de joc (90 de minute).
 
Cu scopul de stabilire a rezultatelor unui pariu, orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu al echipei care l-a inscris.
 
Ocazional se stabileste ca meciurile de fotbal sa dureze mai putin de 90 de minute si, in aceasta situatie, pariurile vor fi validate in functie de timpul de joc regulamentar stabilit (ex.: unele meciuri de tineret pot avea 80 de minute regulamentare astfel incat pariurile vor fi validate in functie de rezultatul dupa cele 80 de minute de joc).
 
Rezultat final 1X2 – Rezultatul luat in considerare este cel obtinut dupa 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, dar exclude prelungirile (extra-time) si loviturile de departajare. Echipa unu (1) este indicata in stanga si este considerata intotdeauna echipa gazda. Echipa doi (2) este indicata in dreapta si este considerata intotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci cand un meci se disputa pe teren neutru, echipa indicata in partea stanga este considerata echipa gazda si echipa indicata in partea dreapta este considerata echipa oaspete. Egalitatea este indicata in centru, sub semnul X.
 
Rezultat final si Mai putine/ Mai multe goluri – Se combina cele doua tipuri de pariuri. Validarea Biletelor se face luand in considerare timpul regulamentar de joc. Prelungirile extra-time si loviturile de departajare nu vor fi luate in considerare.  
 
Scor corect – Rezultatul luat in considerare este cel obtinut dupa 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, dar exclude prelungirile (extra-time) si loviturile de departajare.
 
Calificare in turul urmator/ Castigator – Biletele vor fi validate luand in considerare echipa castigatoare dupa finalizarea partidei, incluzand prelungirile extra-time si loviturile de departajare.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului.
 
Cum se va termina meciul? – Biletele vor fi validate atunci cand se va cunoaste castigatorul, luandu-se in considerare urmatoarele optiuni:
- In timpul regulamentar de joc;
- Dupa extra-time;
- Dupa executarea loviturilor de departajare.
 
Mai putine/ Mai multe goluri – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui meci, luandu-se in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
 
Sansa multigol – Pentru validarea pariurilor se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci. Valoarea la care se raporteaza pariurile se va modifica pe parcursul fiecarui meci si poate consta intr-o valoare fixa (ex. 4 goluri). Pentru validarea Biletului se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului
 
Urmatorul (al x-ulea) gol inscris – Este luata in considerare echipa care este creditata cu urmatorul (al x-ulea) gol inscris. Orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a inscris.
 
Mergi si marcheaza – acest tip de pariu permite parierea pe sansele echipelor de a marca.
 
Mergi si marcheaza in prima repriza – acest tip de pariu permite parierea pe sansele echipelor de a marca in prima repriza.
 
Mergi si marcheaza in repriza secunda – acest tip de pariu permite parierea pe sansele echipelor de a marca in repriza secunda.
 
Numar de goluri – Se ia in considerare valoarea exacta de goluri inscrisa in meci.
 
Numar de goluri inscrise de echipa gazda – Trebuie indicat numarul exact de goluri inscrise de catre echipa gazda.
 
Numar de goluri inscrise de echipa oaspete – Trebuie indicat numarul exact de goluri inscrise de catre echipa oaspete.
 
Urmatorul gol inscris – Trebuie specificat minutul in care se va inscrie urmatorul gol (de ex. daca un gol este inscris in minutul 24 si 5 secunde, se va considera ca fiind minutul 25).
 
Mai putine/ mai multe cornere – Se ia in considerare numarul total de cornere in meci, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui meci, luandu-se in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Mai putine/ Mai multe cornere executate de echipa gazda – Trebuie sa indicati numarul cornerelor executate de catre echipa gazda. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Mai putine/ Mai multe cornere executate de echipa oaspete – Trebuie sa indicati numarul cornerelor executate de catre echipa oaspete. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Sansa multi corner – Se ia in considerare numarul total de cornere executate in meci. Valoarea la care se raporteaza pariurile se va modifica pe parcursul fiecarui meci si poate fi reprezentata de o valoare fixa, precum 8 cornere. Pentru validarea Biletului se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
 
Cornere in meci – In cazul acestui tip de pariu, trebuie specificata care echipa executa mai multe cornere intr-un meci, sau egalitate in cazul unui numar egal de cornere executate de fiecare echipa. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Urmatorul (al x-ulea) corner executat – In cazul acestui tip de pariu trebuie specificata echipa care va executa urmatorul (al x-ulea) corner. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Mai putine/ Mai multe puncte de cartonas – Se ia in considerare numarul total de puncte de cartonas din meci, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui meci, luandu-se in considerare la validarea Biletului, valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului. 
Cartonasul galben reprezinta echivalentul a 10 puncte de cartonas iar cel rosu a 25 puncte. Doua cartonase galbene acordate unui jucator, urmate automat de unul rosu, reprezinta echivalentul de puncte ale unui cartonas galben si ale unui cartonas rosu, adica 35 de puncte.
 
Orice cartonas acordat dupa ce s-a fluierat sfarsitul regulamentar de joc nu va fi luat in considerare. Orice cartonas care este anulat pe terenul de joc nu va fi luat in considerare. Se iau in considerare cartonasele acordate jucatorilor doar pentru perioada in care acestia se afla pe terenul de joc. Cartonasele acordate ne-jucatorilor (ex: antrenori, jucatori rezerva care nu iau parte la joc) nu sunt luate in considerare la totalul de cartonase.
 
Mai putine/ Mai multe puncte de cartonas in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de puncte de cartonas din prima repriza, raportat la o valoarea inscrisa pe oferta, folosind aceeasi modalitate de punctare ca mai sus. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul primei reprize, luandu-se in considerare la validarea Biletului, valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
Orice cartonas acordat DUPA ce s-a fluierat sfarsitul primei reprize de joc nu va fi luat in considerare. Orice cartonas care este anulat pe terenul de joc nu va fi luat in considerare. Se iau in considerare cartonasele acordate jucatorilor doar pentru perioada in care acestia se afla pe terenul de joc. Cartonasele acordate ne-jucatorilor (ex: antrenori, jucatori rezerva pe perioada in care nu iau parte la joc) nu sunt luate in considerare la totalul de cartonase.
 
Sansa multi cartonas in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de puncte de cartonas din prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta, folosind aceeasi modalitate de punctare ca mai sus.
 
Sansa multi cartonas – Se ia in considerare numarul total de puncte de cartonas din meci.
Valoarea la care se raporteaza pariurile se va modifica pe parcursul fiecarui meci si poate reprezentata de o valoare fixa precum 40 de puncte. Pentru validarea Biletului se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
Cartonasul galben reprezinta echivalentul a 10 puncte de cartonas iar cel rosu a 25 puncte. Doua cartonase galbene acordate unui jucator, urmate automat de unul rosu, reprezinta echivalentul de puncte ale unui cartonas galben si ale unui cartonas rosu, adica 35 de puncte.
 
Orice cartonas acordat dupa ce s-a fluierat sfarsitul regulamentar de joc nu va fi luat in considerare. Orice cartonas care este anulat pe terenul de joc nu va fi luat in considerare. Se iau in considerare cartonasele acordate jucatorilor doar pentru perioada in care acestia se afla pe terenul de joc. Cartonasele acordate ne-jucatorilor (ex: antrenori, jucatori rezerva care nu iau parte la joc) nu sunt luate in considerare la totalul de cartonase.
 
Puncte de cartonas in meci – In cazul acestui tip de pariu, trebuie specificata care echipa acumuleaza cele mai multe puncte de cartonas intr-un meci, sau egalitate in cazul unui numar egal de puncte de cartonas acumulate de fiecare echipa. In cazul acestui tip de pariu se aplica aceeasi modalitate de punctare si aceleasi reguli aplicate tipului de pariu prezentat anterior.
 
Urmatorul (al x-ulea) cartonas acordat – In cazul acestui tip de pariu trebuie indicata echipa care va primi urmatorul (al x-ulea) cartonas. 
 
Va fi acordat vreun cartonas rosu? – Vor fi luate in considerare numai cartonasele acordate pe terenul de joc pe perioada timpului regulamentar de joc.
 
Orice cartonas acordat dupa fluierul de final al partidei nu va fi luat in considerare. Orice cartonas care este retras pe terenul de joc nu va fi luat in considerare. Cartonasele luate in considerare sunt doar cele acordate jucatorilor din momentul in care intra pe teren si inainte de a-l parasi. Cartonasele acordate ne-jucatorilor (ex: antrenori, jucatori rezerva care nu iau parte la joc) nu se iau in considerare. 
 
In cazul in care doi sau mai multi jucatori sunt penalizati cu un cartonas in urma aceluiasi incident, doar cel acordat primului jucator va fi luat in considerare. 
 
In cazul in care unui jucator i se acorda al doilea cartonas galben, urmat de unul rosu, acesta este considerat ca 1 cartonas in urmatorul tip de pariu de acest fel oferit.
 
Mai putine/ Mai multe goluri inscrise de echipa gazda – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci doar de catre echipa gazda, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui meci, luandu-se in considerare la validarea Biletului, valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului. 
 
Mai putine/ Mai multe goluri inscrise de echipa oaspete – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci doar de catre echipa oaspete, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. 
 
Victorie curata – Pariul este castigator daca echipa pe care ati pariat inscrie fara sa primeasca niciun gol pe toata durata celor 90 de minute regulamentare de joc. In cazul in care rezultatul meciului este 0-0, pariul este considerat pierdut.
 
Ambele marcatoare – Pariul este castigator daca ambele echipe inscriu pe parcursul meciului.
 
Prima repriza 1X2 – Rezultatul luat in considerare la validarea pariurilor este cel de la sfarsitul primei reprize de joc. Optiunile de pariere sunt: victorie gazde (1), egalitate (X) si victorie oaspeti (2), echipa gazda fiind indicata in partea stanga iar echipa oaspete in partea dreapta.
 
Castigatorul restului primei reprize (Prima repriza 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare. 
 
Scor corect in prima repriza – Biletele vor fi validate luand in considerare scorul corect inregistrat la finalul primei reprize.
 
Mai putine/ Mai multe goluri in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Urmatorul (al x-ulea) gol inscris in prima repriza – Ce echipa inscrie urmatorul (al x-ulea) gol inscris in prima repriza? Orice autogol este creditat ca si gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a inscris.
 
Mai putine/ Mai multe goluri in prima repriza (gazde) – Se ia in considerare numarul de goluri inscrise de echipa gazda in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Mai putine/ Mai multe goluri in prima repriza (oaspeti) – Se ia in considerare numarul de goluri inscrise de echipa oaspete in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Victorie curata in prima repriza – Pariul este castigator daca echipa pe care ati pariat inscrie fara sa primeasca niciun gol pe toata durata primei reprize de joc.
 
Numar de goluri in prima repriza - Se ia in considerare valoarea exacta de goluri inscrisa in prima repriza.
 
Numar de goluri inscrise de echipa gazda in prima repriza – Trebuie indicat numarul exact de goluri inscrise de catre echipa gazda in prima repriza.
 
Numar de goluri inscrise de echipa oaspete in prima repriza – Trebuie indicat numarul exact de goluri inscrise de catre echipa oaspete in prima repriza.
 
Mai putine/ mai multe cornere in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de cornere in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Mai putine/ Mai multe cornere executate de echipa gazda in prima repriza – Trebuie sa indicati valoarea cornerelor executate de catre echipa gazda in prima repriza. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Mai putine/ Mai multe cornere executate de echipa oaspete in prima repriza – Trebuie sa indicati valoarea cornerelor executate de catre echipa oaspete in prima repriza. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Sansa multi corner in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de cornere executate in prima repriza. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau in considerare.
 
Primul gol (15 minute de joc) – In  cazul acestui tip de pariu, meciul este impartit in intervale de cate 15 minute de joc, dupa cum urmeaza: Lovitura de incepere – 14:59; 15:00 – 29:59; 30:00 – Pauza; Pauza – 59:59; 60:00 – 74:59; 75:00 – Final. Trebuie sa indicati echipa care inscrie primul gol in fiecare dintre intervale. Asadar, aveti la dispozitie urmatoarele 3 optiuni: 1- primul gol dintr-un interval ales este inscris de echipa gazda; X- nu este inscris niciun gol in intervalul ales; 2- primul gol dintr-un interval ales este inscris de echipa oaspete.
 
Mai putine/ Mai multe goluri (15 minute de joc) – Ca si in cazul tipului de pariu prezentat anterior, meciul este impartit in aceleasi intervale a cate 15 minute de joc. Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in fiecare dintre intervale, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui interval de joc, luandu-se in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
 
Cum va fi inscris urmatorul gol? – Se ia in considerare urmatorul gol ales, existand astfel 5 optiuni de pariere:
- Lovitura libera: golul ales trebuie sa fie inscris direct din lovitura libera. Loviturile deviate sunt luate in considerare, cu conditia ca marcatorul golului sa fie cel care a executat lovitura libera;
- Penalti (lovitura de la 11 metri): golul ales trebuie sa fie inscris direct din penalti, marcatorul golului fiind numit cel care a executat penalti-ul;
- Lovitura de cap: ultima atingere a balonului de catre marcatorul golului trebuie sa fie cu capul;
- Autogol: golul ales trebuie sa fie inscris in urma unui autogol. Aceasta modalitate de inscriere le elimina pe toate celelalte. Astfel, de exemplu, daca un gol inscris cu capul este un autogol, tipul de pariu se ia in considerare ca fiind un autogol, nu lovitura de cap;
- Sut: golul ales trebuie sa fie inscris in orice alta modalitate care nu este inclusa in cele de mai sus.
 
In cazul in care nu este inscris niciun gol dupa acceptarea unui pariu, acesta este considerat nul si validat la o Cota de 1.00.
 
Lovitura de incepere – Trebuie indicata echipa care va executa lovitura de incepere a meciului.
 
Handicap – Cotele luate in considerare la validarea pariurilor sunt cele afisate in momentul disputarii meciului, ajustate pentru handicap. Valoarea handicapului la care se raporteaza pariurile se va modifica pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se ia in considerare valoarea afisata acceptarii pariurilor.
 
Doar victorie – Se poate paria doar pe victoria unei echipe, iar in cazul in care oricare dintre echipe castiga meciul, indiferent de diferenta de goluri, echipa castigatoare va fi considerata optiunea castigatoare. In cazul in care meciul se termina la egalitate, toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Total goluri de echipa – Trebuie indicat numarul total de goluri inscrise de echipa aleasa.
 
Sansa dubla – Acest tip de pariu are disponibile urmatoarele optiuni:
1X – in cazul in care rezultatul meciului este reprezentat de victoria echipei gazda sau egalitate;
X2 – in cazul in care rezultatul meciului este reprezentat de victoria echipei oaspete sau egalitate;
12 – in cazul in care una din cele doua echipe castiga meciul.
In cazul in care un meci este disputat pe teren neutru, echipa afisata in partea stanga a ofertei este considerata echipa gazda.
 
Par/ impar – Trebuie indicat daca numarul total de goluri inscrise de ambele echipe in meci este un numar Par sau Impar. Scorul de 0-0 dintr-un meci este considerat Par.
 
Urmatorul (al x-ulea) marcator – Ce jucator inscrie urmatorul (al x-ulea) gol? Golurile inscrise in extra-time si la loviturile de departajare nu vor fi luate in considerare. Autogolurile nu vor fi luate in considerare. Pariurile pe jucatorii care nu iau parte la joc pana la inscrierea urmatorului (al x-ulea) gol sunt validate la cota de 1.00.
Pentru pariurile pe jucatorul care va marca ultimul gol, in cazul in care jucatorul nu ia parte la joc, pariul este nul si rambursabil la cererea clientului.
 
Marcator – trebuie indicat daca jucatorul nominalizat va marca in meci. Golurile inscrise in extra-time si la loviturile de departajare nu vor fi luate in considerare. Autogolurile nu vor fi luate in considerare. In cazul in care jucatorul nu ia parte la joc, pariul este nul si rambursabil la cererea clientului.
 
In ce repriza se inscriu mai multe goluri? – Se va indica repriza in care se vor marca cele mai multe goluri.
 
Handicap Asiatic: valoarea handicapului variaza de la zero pana la un numar de goluri, astfel incat cotele acordate participantilor sa fie aproape de aceeasi valoare. Daca valoarea handicapului este 0, atunci echipa care inscrie mai multe goluri in meci este castigatoare. Daca meciul se termina la egalitate, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Handicap intreg (ex: 0,1,2,3 etc.): daca numarul de goluri inscrise de fiecare echipa este egal dupa aplicarea handicapului, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
Exemplu: Meciul Arsenal – Everton, unde Arsenal este echipa favorita iar “handicapul” aplicat este -1.
- Pariurile plasate pe victoria lui Arsenal sunt castigatoare daca aceasta castiga la o diferenta mai mare de 1 gol. Daca Arsenal castiga la o diferenta de doar 1 gol, pariurile sunt considerate nule;
- Pariurile plasate pe victoria lui Everton sunt castigatoare daca meciul se termina egal sau castiga Everton. 
Handicap la jumatate (ex: 0.5, 1.5, 2.5 etc.): in cazul acestui tip de pariu, pariurile pot fi doar castigatoare sau necastigatoare, intrucat o egalitate este imposibila.
 
Exemplu: Meciul Germania – Danemarca, unde Germania este favorita iar “handicapul” aplicat este -1.5.
- Pariurile plasate pe victoria Germaniei sunt castigatoare daca aceasta castiga la o diferenta mai mare de 1 gol;
- Pariurile plasate pe victoria Danemarcei sunt castigatoare daca aceasta nu pierde meciul la o diferenta mai mare de 1 gol.
 
Handicap impartit: in cazul acestui tip de handicap, miza este impartita in mod egal intre doua pariuri. Primul pariu este plasat pe Handicapul Intreg iar celalalt pe Handicap la Jumatate. Daca handicapul total aplicat este -1.25, atunci primul pariu va avea un handicap de -1 iar cel de-al doilea de -1.5.
 
Exemplu: Meciul Inter – Juventus, unde Inter este echipa favorita iar Handicapul impartit este -1.25. Miza plasata pe Inter castigatoare este impartita in jumatate pe Inter la un handicap de -1 gol iar cealalta jumatate la un handicap de -1.5 goluri.
- Daca rezultatul final al meciului este 2-1, jumatate de pariu este pierdut pentru handicapul de -1.5 iar cealalta jumatate este considerata nula la handicapul de -1 gol;
- Daca pariul este plasat pe victoria lui Juventus, atunci jumatate de pariu este castigator (+1.5 goluri) iar cealalta jumatate este considerata nula (+1 gol).
 
Handicap Asiatic – Sunt luate in considerare toate golurile, indiferent daca ele au fost inscrise inainte sau dupa acceptarea biletelor. Validarea biletelor este facuta luand in considerare cele 90 de minute regulamentare de joc, care includ minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauza datorate accidentarilor sau altor intreruperi, dar exclude extra-time si loviturile de departajare.
 
Exemplu: La meciul Roma – Juventus, unde Roma conduce cu 1-0, valoarea handicapului pentru Roma este -0,5, respectiv +0,5 pentru Juventus. Daca rezultatul final al meciului este 1-1, atunci pariurile plasate pe Roma la handicap -0,5 vor fi validate ca si pierdute, iar cele pe Juventus +0,5 vor fi validate ca si castigatoare. 
 
Handicap Asiatic-Prima repriza – Sunt luate in considerare toate golurile, indiferent daca ele au fost inscrise inainte sau dupa acceptarea biletelor. Validarea biletelor este facuta luand in considerare golurile inscrise in prima repriza regulamentara de joc.
 
Exemplu: La meciul Milan – Inter, unde Milan conduce cu 1-0, valoarea handicapului pentru Milan este -0,5, respectiv +0,5 pentru Inter. Daca rezultatul primei reprize este 1-1, atunci pariurile plasate pe Milan la handicap -0,5 vor fi validate ca si pierdute, iar cele pe Inter +0,5 vor fi validate ca si castigatoare.
 
Handicap Asiatic in extra-time – Sunt luate in considerare toate golurile, indiferent daca ele au fost inscrise inainte sau dupa acceptarea biletelor. Biletele vor fi validate luand in considerare rezultatul perioadei extra-time, determinat de golurile marcate in extra-time, nefiind luate in considerare golurile inscrise la loviturile de departajare.
 
Exemplu: La meciul Inter – Bayern Munchen, dupa timpul regulamentar de joc, scorul este 0-0. In extra-time Inter conduce pe Bayern Munchen cu scorul de 2-0, unde valoarea handicapului la Inter este -1,5, respectiv +1,5 pentru Bayern Munchen. Daca la finalul perioadei extra-time scorul este 2-1, atunci pariurile plasate pe Inter la handicap -1,5 vor fi validate ca si pierdute, iar cele plasate pe Bayern Munchen la handicap +1,5 vor fi validate ca si castigatoare.
 
Mai putine/ Mai multe goluri Asiatic – Sunt luate in considerare toate golurile, indiferent daca ele au fost inscrise inainte sau dupa acceptarea biletelor. Validarea biletelor este facuta luand in considerare rezultatul meciului la finalul timpului regulamentar de joc. Extra-time si loviturile de departajare nu sunt luate in considerare.
 
Exemplu: Valoarea afisata in oferta este de 2 goluri. Pariurile plasate pe mai putin de 2 goluri vor fi considerate castigatoare in cazul in care in meci se vor inscrie 0 goluri sau 1 gol. Daca meciul se finalizeaza cu fix 2 goluri inscrise, atunci pariurile plasate pe mai putin de 2 goluri vor fi validate la o Cota de 1,00. In cazul in care se inscriu 3 sau mai mult de 3 goluri, atunci pariurile plasate pe mai putin de 2 goluri vor fi validate ca si pierdute.
 
Exemplu: Valoarea afisata in oferta este de 2,25 goluri. Pariurile plasate pe mai putin de 2,25 goluri vor fi considerate castigatoare in cazul in care in meci se vor inscrie 0 goluri sau 1 gol. Daca meciul se finalizeaza cu fix 2 goluri inscrise, jumatate din miza pariata va fi considerata castigatoare, celeilalte jumatati acordandu-i-se o Cota de 1,00. In cazul in care se inscriu 3 sau mai mult de 3 goluri, atunci pariurile plasate pe mai putin de 2 goluri vor fi validate ca si pierdute.
 
Exemplu: Valoarea afisata in oferta este de 2,75 goluri. Pariurile plasate pe mai mult de 2,75 goluri sunt considerate castigatoare in cazul in care se inscriu 4 sau mai mult de 4 goluri. Daca meciul se finalizeaza cu fix 3 goluri inscrise, jumatate din miza pariata va fi considerata castigatoare, celeilalte jumatati acordandu-i-se o Cota de 1,00. In cazul in care se inscriu 0, 1 sau 2 goluri, atunci pariurile plasate pe mai mult de 2,75 goluri vor fi validate ca si pierdute.
 
Mai putine/ Mai multe goluri Asiatic in prima repriza – Sunt luate in considerare toate golurile, indiferent daca ele au fost inscrise inainte sau dupa acceptarea biletelor. Validarea biletelor este facuta luand in considerare rezultatul meciului de la finalul primei reprize. 
 
Extra-time si lovituri de departajare:
 
Castigator extra-time – Rezultatele luate in considerare sunt cele inregistrate in extra-time. Golurile inscrise in timpul regulamentar de joc (90 de minute) si cele in urma loviturilor de departajare nu se iau in considerare. 
 
Prima repriza din extra-time – Biletele vor fi validate luand in considerare rezultatul primei reprize din extra-time, determinat de golurile marcate in aceasta repriza.
 
Mai putine/ Mai multe goluri in extra-time – Rezultatele luate in considerare sunt cele inregistrate in extra-time. Golurile inscrise in timpul regulamentar de joc (90 de minute) si cele in urma loviturilor de departajare nu se iau in considerare. 
 
Numarul de goluri la care se raporteaza acest pariu se va schimba pe parcursul prelungirilor extra-time, insa valoarea luata in considerare este cea din momentul acceptarii pariului. 
 
Castiga restul meciului – In momentul acceptarii pariului, scorul meciului este considerat 0:0. Doar golurile inscrise dupa acceptarea pariurilor sunt luate in considerare.
 
Urmatorul gol din extra-time – Trebuie indicata echipa care va inscrie urmatorul (al x-ulea) gol in meci.
 
Urmatorul gol in prima repriza din extra-time – Trebuie indicata echipa care va inscrie urmatorul (al x-ulea) gol in prima repriza din extra-time.
 
Scor corect in extra-time – Biletele vor fi validate luand in considerare scorul final dupa finalizarea perioadei extra-time, determinat de golurile inscrise in aceasta repriza. Golurile marcate la loviturile de departajare nu vor fi luate in considerare.
 
Scor corect in prima repriza din extra-time – Biletele vor fi validate luand in considerare scorul final dupa finalizarea primei reprize din extra-time, determinat de golurile inscrise in aceasta repriza.
 
Lovituri de departajare – Rezultatele luate in considerare sunt cele sunt cele inregistrate in urma executarii loviturilor de departajare ce urmeaza dupa prelungirile extra-time.
 
Echipa care inscrie urmatoarea (a x-a) lovitura de departajare – In cazul acestui tip de pariu trebuie indicata echipa care va inscrie urmatoarea (a x-a) sa lovitura de departajare ce urmeaza a fi executata. In cazul loviturilor de departajare re-executate, rezultatul oficial inregistrat este cel luat in considerare.
 
Futsal
 
Toate pariurile vor fi validate la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Extra-time si loviturile de departajare nu vor fi luate in considerare.
 
Rezultat final 1X2 – Echipa unu (1) este indicata in stanga si este considerata intotdeauna echipa gazda. Echipa doi (2) este indicata in dreapta si este considerata intotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci cand un meci se disputa pe teren neutru, echipa indicata in partea stanga este considerata echipa gazda si echipa indicata in partea dreapta este considerata echipa oaspete. Egalitatea este indicata in centru, sub semnul X.
 
Doar victorie – trebuie indicata echipa care va castiga meciul. In cazul in care meciul se termina la egalitate, pariul primeste cota 1,00. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Goluri Gazde – trebuie indicat numarul de goluri marcate pe parcursul intregului meci de echipa gazda. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time. 
 
Goluri Oaspeti – trebuie indicat numarul de goluri marcate pe parcursul intregului meci de echipa oaspete. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time. 
 
Scor corect – Rezultatul luat in considerare este cel obtinut la finalizarea timpului regulamentar de joc.
 
Par/Impar – trebuie indicat daca numarul total de goluri marcate va fi par sau impar. Daca numarul total de goluri inscrise este 0, acesta este considerat ca fiind par.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului.
 
Mai putine/ Mai multe goluri – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecarui meci, luandu-se in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului.
 
Urmatorul (al x-ulea) gol inscris – Este luata in considerare echipa care este creditata cu urmatorul (al x-ulea) gol inscris. Orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a inscris.
 
Prima repriza 1X2 – Rezultatul luat in considerare la validarea pariurilor este cel de la sfarsitul primei reprize de joc. Optiunile de pariere sunt: victorie gazde (1), egalitate (X) si victorie oaspeti (2), echipa gazda fiind indicata in partea stanga iar echipa oaspete in partea dreapta.
 
Castigatorul restului primei reprize (Prima repriza 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare. 
 
Mai putine/ Mai multe goluri in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Urmatorul (al x-ulea) gol inscris in prima repriza – Ce echipa inscrie urmatorul (al x-ulea) gol inscris in prima repriza?
 
 
Tenis
 
Pe langa regulile speciale pentru tenis, se vor aplica urmatoarele reguli specifice:
 
Castigatorul urmatorului game – Trebuie indicat castigatorul urmatorului (al x-ulea) game. In cazul in care game-ul nu este finalizat, indiferent de motiv, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00. Jucatorul care serveste in urmatorul game este notat cu litera “S”. In cazul in care jucatorul care serveste este indicat gresit, toate pariurile acceptate pe acesta vor fi considerate nule si validate la o cota de 1,00, indiferent de rezultatul Evenimentului. 
 
Castigatorul setului curent – Se ia in considerare castigatorul setului care se desfasoara in momentul acceptarii pariului. Daca setul pe care s-a pariat nu se finalizeaza, pariul este considerat nul si validat la o Cota de 1,00.
 
Scorul corect al setului curent – Se ia in considerare scorul corect al setului care se desfasoara in momentul acceptarii pariului. Daca setul pe care s-a pariat nu se finalizeaza, pariul este considerat nul si validat la o Cota de 1,00.
 
Scor la seturi (meci din 3/ din 5 seturi) – Trebuie indicat scorul corect pe seturi in meci. Pariurile sunt considerate nule in cazul in care numarul reglementat de seturi nu este finalizat sau modificat.
 
Numar de seturi (meci din 3/ din 5 seturi) – Trebuie indicat numarul de seturi jucate in meci. Pariurile sunt considerate nule in cazul in care numarul reglementat de seturi nu este finalizat sau modificat.
 
Mai putine/ Mai multe Game-uri (in meci) – Se ia in considerare numarul total de game-uri jucate in meci. Meciul trebuie sa fie jucat pana la final, altfel toate pariurile sunt considerate nule, cu exceptia pariurilor al caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului. 
Exemplu: Daca meciul Federer – Nadal este abandonat la scorul 6-4 4-6 4-6 3-2, atunci pariurile plasate pe mai mult de 32.5 Game-uri sunt considerate castigatoare si toate pariurile plasate pe mai putin de 32.5 Game-uri sunt considerate pierdute. In cazul in care pariurile sunt plasate pe mai putin sau mai mult de 36.5 Game-uri, atunci acestea sunt considerate nule.
Numarul de game-uri la care se raporteaza pariurile se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea acestora se ia in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor.
 
Mai putine/ Mai multe Game-uri (in set) - La validarea pariurilor se ia in considerare numarul total de game-uri jucate in setul ales. Setul ales trebuie sa fie jucat pana la final, altfel toate pariurile sunt considerate nule, cu exceptia pariurilor al caror rezultat a fost deja stabilit in momentul abandonului. 
Exemplu: Meciul Federer – Nadal este abandonat in primul set la scorul de 5-5 la Game-uri. Pariurile plasate pe mai putin de 9.5 Game-uri in primul set sunt considerate pierdute, pariurile pe mai mult de 9.5 Game-uri in primul set sunt considerate castigatoare. Pariurile plasate pe mai putin sau mai mult de 10.5 Game-uri vor fi considerate nule.
 
Scorul urmatorului game – la validarea pariurilor se ia in considerare:
 -scorul urmatorului (al x-ulea) game sau
 -oricare din jucatori sa castige la 0/ 15/ 30/ 40 sau
 -jucatorul care serveste castiga la 0/ 15/ 30/ 40 sau 
 -urmatorul Game este un Break. 
 
In cazul in care nu este corect indicat pe oferta jucatorul care serveste, toate pariurile vor fi considerate nule si validate la o cota de 1,00, indiferent de rezultat.
 
Par/ impar – Trebuie indicat daca numarul total de game-uri jucate in meci este un numar Par sau Impar.
 
Set Par/ Impar – Trebuie indicat daca numarul total de seturi jucate in meci este un numar Par sau Impar.
 
 
Baschet
 
Pe langa regulile speciale pentru baschet, se vor aplica urmatoarele reguli specifice:
 
Handicap pe Prima jumatate/ pe sfert – Se ia in considerare scorul jumatatii de meci/ sfertului ales. Valoarea inscrisa pe oferta (diferenta de puncte dintre cele doua echipe) se va schimba pe parcursul fiecarei jumatati/ sfert de meci, fiind luata in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului. La pariurile pe ultimul sfert din meci, rezultatul luat in considerare la validarea Biletului este cel din timpul regulamentar de joc, exceptand prelungirile extra-time.
 
Mai putine/ Mai multe puncte in prima jumatate/ sfert - Se ia in considerare numarul total de puncte inscrise in jumatatea aleasa/ sfertul ales din joc, raportat la o valoare inscrisa pe oferta. Respectiva valoare se poate modifica pe parcursul fiecarui sfert/ jumatati, luandu-se in considerare la validarea Biletului valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariului. La pariurile pe ultimul sfert din meci, rezultatul luat in considerare la validarea Biletului este cel din timpul regulamentar de joc, exceptand prelungirile extra-time.
 
Doar victorie in prima jumatate/ primul sfert – Se ia in considerare scorul jumatatii/ sfertului ales, fara prelungirile extra-time. In cazul in care oricare dintre echipe castiga jumatatea/ sfertul la orice diferenta de puncte, echipa cistigatoare este considerata optiunea castigatoare. In cazul in care jumatatea/ sfertul ales se termina la egalitate, toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Par/ Impar - Trebuie indicat daca numarul total de puncte marcate in meci este un numar Par sau Impar. La validarea pariurilor se IAU in considerare si prelungirile extra-time.
Par/ Impar la jumatate/ sfert – Trebuie indicat daca numarul total de puncte marcate in jumatatea/ sfertul ales este un numar Par sau Impar. La validarea pariurilor NU se iau in considerare si prelungirile extra-time.
 
Cursa dupa puncte – Trebuie indicata echipa care va inscrie prima numarul de puncte prezentat in oferta. In cazul in care niciuna dintre echipe nu reuseste sa inscrie numarul de puncte prezentat in oferta, toate pariurile pe aceasta selectie sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Hochei
 
Rezultatele luate in considerare sunt cele inregistrate in timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time si loviturile de departajare, cu exceptia tipurilor de pariu “Repriza”, “Extra-time”, “Lovituri de departajare” si “Pariu Live 0:0”. La pariurile pe “Repriza” se ia in considerare scorul inregistrat in repriza aleasa. 
 
Pe langa regulile speciale pentru Hochei, se vor aplica urmatoarele reguli specifice:
 
Doar victorie – Se poate paria doar pe victoria unei echipe, iar in cazul in care oricare dintre echipe castiga meciul, indiferent de diferenta de goluri, echipa castigatoare va fi considerata optiunea castigatoare. In cazul in care meciul se termina la egalitate, toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Pariu Live 0:0 – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare.
 
Sansa Dubla – Trebuie indicata modalitatea de finalizare a meciului pe baza tipului de pariu Sansa Dubla.
 
Numar de goluri inscrise de echipa gazda – Trebuie indicat numarul exact de goluri inscrise de catre echipa gazda. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Numar de goluri inscrise de echipa oaspete – Trebuie indicat numarul exact de goluri inscrise de catre echipa oaspete. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Mai putine/ Mai multe goluri in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Mai putine/ Mai multe goluri in a doua repriza – Se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in a doua repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului.
 
Repriza 1X2 – Se ia in considerare doar scorul inregistrat in repriza aleasa. In cazul in care aceasta nu se finalizeaza, toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00. Repriza a 3-a exclude prelungirile extra-time.
 
Castigatorul restului primei reprize (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare. 
 
Castigatorul restului reprizei secunde (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare. 
 
Urmatorul gol – Trebuie indicata echipa care va inscrie urmatorul (al x-ulea) gol inscris in timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Extra-time 0:0 – La momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare.
 
Castiga la lovituri de departajare – Se iau in considerare doar statisticile oficiale ale loviturilor de departajare.
 
Rugby
 
Toate pariurile vor fi validate la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Extra-time nu vor fi luate in considerare.
 
Rezultat final 1X2 – Echipa unu (1) este indicata in stanga si este considerata intotdeauna echipa gazda. Echipa doi (2) este indicata in dreapta si este considerata intotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci cand un meci se disputa pe teren neutru, echipa indicata in partea stanga este considerata echipa gazda si echipa indicata in partea dreapta este considerata echipa oaspete. Egalitatea este indicata in centru, sub semnul X.
 
Doar victorie – trebuie indicata echipa care va castiga meciul. In cazul in care meciul se termina la egalitate, pariul primeste cota 1,00. La validarea pariurilor se ia in considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time.
 
Numar de puncte inscrise in meci – Trebuie indicat numarul de puncte inscrise in meci de ambele echipe in timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Numar de puncte inscrise de echipa gazda – Trebuie indicat numarul de puncte inscrise de catre echipa gazda in timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Numar de puncte inscrise de echipa oaspete – Trebuie indicat numarul de puncte inscrise de catre echipa oaspete in timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia in considerare.
 
Par/ impar – Trebuie indicat daca numarul total de puncte inscrise de ambele echipe in meci este un numar Par sau Impar. Scorul de 0-0 dintr-un meci este considerat Par.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate in considerare doar punctele inscrise dupa acceptarea pariului.
 
Exemplu: Meciul Italia – Franta, in momentul plasarii biletului Italia conduce Franta cu 7:0
 -Daca rezultatul final al meciului este 20:3, pariurile plasate pe victoria echipei gazda vor fi castigatoare.
 -Daca rezultatul final al meciului este 21:14, vor fi castigatoare biletele plasate pe egalitate.
 -Daca rezultatul final al meciului este 19:18, pariurile plasate pe victoria echipei oaspete vor fi castigatoare.
 
Handicap Asiatic – Acest tip de pariu permite indicarea rezultatului final al unei partide, dar cu aplicarea unui „handicap” echipei gazda.
Exemplu: Pentru meciul Italia – Franta valoarea handicapului este de +7,5
 -Rezultatul final este 19:25, iar dupa aplicarea handicapului 26,5:25, vor fi castigatoare biletele plasate pe victoria echipei gazda.
 -Rezultatul final este 19:28, iar dupa aplicarea handicapului 26,5:28, vor fi castigatoare biletele plasate pe victoria echipei oaspete.
 
Prima repriza 1X2 – Rezultatul luat in considerare la validarea pariurilor este cel de la sfarsitul primei reprize de joc. Echipa unu (1) este indicata in stanga si este considerata intotdeauna echipa gazda. Echipa doi (2) este indicata in dreapta si este considerata intotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci cand un meci se disputa pe teren neutru, echipa indicata in partea stanga este considerata echipa gazda si echipa indicata in partea dreapta este considerata echipa oaspete. Egalitatea este indicata in centru, sub semnul X.
 
Mai putine/ Mai multe puncte in prima repriza – Se ia in considerare numarul total de puncte inscrise in prima repriza, raportat la o valoare inscrisa pe oferta.
 
Fotbal American
 
Tipurile de pariuri vor fi validate luandu-se in considerare timpul regulamentar de joc (Meciul este format din 4 sferturi a cate 15 minute fiecare). Pentru alte tipuri de pariuri se vor lua in considerare extra-time. Timpul regulamentar de joc trebuie finalizat (60 de minute) pentru ca pariurile sa ramana valabile, cu exceptia pariurilor deja finalizate. Daca meciul se incheie la egalitate dupa extra-time, toate pariurile plasate pe tipul de pariu Moneyline vor fi validate la cota 1,00.
 
Moneyline – trebuie indicata echipa care va castiga meciul. La validarea pariurilor se ia in considerare timpul regulamentar de joc, inclusiv prelungirile extra-time.
 
Mai putine/ Mai multe X puncte – trebuie indicat daca ambele echipe vor inscrie mai putin sau mai mult de X puncte in meci. Include extra-time.
 
Mai putine/ Mai multe X puncte inscrise de echipa gazda – trebuie indicat daca echipa gazda va inscrie mai putin sau mai mult de X puncte in meci. Include extra-time.
 
Mai putine/ Mai multe X puncte inscrise de echipa oastepte – trebuie indicat daca echipa oaspete va inscrie mai putin sau mai mult de X puncte in meci. Include extra-time.
 
Rezultat la prima jumatate – Trebuie indicat castigatorul primei jumatati a meciului.
 
Mai putine/ Mai multe X puncte in prima jumatate – trebuie indicat daca ambele echipe vor inscrie mai putin sau mai mult de X puncte in prima jumatate. 
 
Mai putine/ Mai multe X puncte in sfertul X – trebuie indicat daca ambele echipe vor inscrie mai putin sau mai mult de X puncte in sfertul X.
 
Urmatoarea echipa care va inscrie – Trebuie indicata urmatoarea echipa care va inscrie in meci, inclusiv extra-time. Optiuni de pariere:
- 1 –echipa gazda va inscrie urmatoarea
- 2 –echipa oaspete va inscrie urmatoarea
- Niciuna din echipe nu va inscrie – din momentul emiterii pariului nu se va mai inscrie nici un punct.
 
Cum va fi inscris urmatorul punct? – Se ia in considerare urmatorul punct inscris in timpul meciului, inclusiv extra-time, existand astfel 4 optiuni de pariere:
- Touchdown 
- Field Goal 
- Safety 
- Nu va mai fi inscris niciun punct.
 
Volei
 
Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00, exceptand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul opririi acestuia. 
 
In cazul in care arbitrul penalizeaza la puncte, rezultatele oficiale vor fi folosite la validarea pariurilor, exceptand cele ale caror rezultat a fost deja determinat in momentul penalizarii de puncte.
 
Scor corect la seturi (meci din 5 seturi) – Se ia in considerare scorul corect la seturi in meci. In cazul in care numarul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Numar de seturi (meci din 5 seturi) – Trebuie indicat numarul total de seturi jucate in meci. In cazul in care numarul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Castigatorul setului curent – Trebuie indicat castigatorul setului curent. In cazul in care setul nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Seturi depasite – Trebuie indicat numarul de seturi care depasesc limita de scor de 25 sau 15 puncte castigatorului.
 
Mai putine/ Mai multe puncte – Se ia in considerare numarul total de puncte din meci. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii.
 
Handicap – Se iau in considerare cotele afisate folosind punctajul total de la sfarsitul meciului, ajustat pentru handicap. Valoarea handicapului la care se raporteaza pariurile se va modifica pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se ia in considerare valoarea afisata in momentul acceptarii pariurilor.
 
Par/ Impar – Trebuie indicat daca numarul total de puncte din meci este un numar Par sau Impar.
 
Set Par/ Impar – Trebuie indicat daca numarul total de puncte din setul ales este un numar Par sau Impar.
 
Mai putine/ Mai multe puncte in set – Se ia in considerare numarul total de puncte din setul ales. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii.
 
Handicap pe set – Se iau in considerare cotele afisate folosind numarul total de puncte de la finalul setului ales, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii.
 
Inscrie urmatorul (al x-ulea) punct – Trebuie indicata echipa care va inscrie urmatorul (al x-ulea) punct. In cazul in care punctul nu este disputat datorita sfarsitului jocului sau al setului, toate pariurile pe acel punct vor fi considerate nule.
 
Cursa dupa puncte – Trebuie indicata echipa care va inscrie prima numarul de puncte prezentat in oferta. 
 
Cursa dupa puncte in setul X – Trebuie indicata echipa care va inscrie prima numarul de puncte prezentat in oferta in setul X.
In cazul in care niciuna dintre echipe nu reuseste sa inscrie numarul de puncte prezentat in oferta, toate pariurile pe aceasta selectie sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Volei pe plaja
 
Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00, exceptand cele al caror rezultat a fost deja determinat in momentul opririi acestuia. In cazul in care unul din jucatorii nominalizati sa ia parte la meci este schimbat inainte de inceperea meciului, pariul este nul.
 
Scor corect la seturi (meci din 3 seturi) – Se ia in considerare scorul corect la seturi in meci. In cazul in care numarul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Numar de seturi (meci din 3 seturi) – Trebuie indicat numarul total de seturi jucate in meci. In cazul in care numarul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Castigatorul setului curent – Trebuie indicat castigatorul setului curent. In cazul in care setul nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule si validate la o cota de 1,00.
 
Seturi depasite – Trebuie indicat numarul de seturi care depasesc limita de scor de 25 sau 15 puncte in favoarea castigatorului.
 
Mai putine/ Mai multe puncte – Se ia in considerare numarul total de puncte din meci. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor.
 
Handicap – Se iau in considerare cotele afisate folosind punctajul total de la sfarsitul meciului, ajustat pentru handicap. Valoarea handicapului la care se raporteaza pariurile se va modifica pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se ia in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor. 
 
Set Par/ Impar – Trebuie indicat daca numarul total de puncte din setul ales este un numar Par sau Impar.
 
Mai putine/ Mai multe puncte in set – Se ia in considerare numarul total de puncte din setul ales. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor.
 
Handicap pe set – Se iau in considerare cotele afisate folosind numarul total de puncte de la finalul setului ales, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor.
 
Inscrie urmatorul (al x-ulea) punct – Trebuie indicata echipa care va inscrie urmatorul (al x-ulea) punct. In cazul in care punctul nu este disputat datorita sfarsitului jocului sau al setului, toate pariurile pe acel punct vor fi considerate nule.
 
Cursa dupa puncte – Trebuie indicata echipa care va inscrie prima numarul de puncte prezentat in oferta.
 
Handbal
 
Rezultatele luate in considerare sunt cele inregistrate in timpul regulamentar de joc, excluzand prelungirile extra-time si loviturile de departajare, cu exceptia tipurilor de pariu ce fac referire la “Prima repriza” si “Pariu Live 0:0”. Rezultatele luate in considerare pentru pariurile pe “Prima repriza” sunt cele inregistrate in prima repriza de joc.
 
Pe langa regulile speciale pentru Handbal, se vor aplica urmatoarele reguli specifice:
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare.
 
Prima repriza 0:0 - In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului se iau in considerare. La validarea pariurilor se ia in considerare scorul inregistrat la sfarsitul primei reprize de joc.
 
Handicap - Se iau in considerare cotele afisate folosind scorul corect al meciului, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii.
 
Handicap la prima repriza - Se iau in considerare cotele afisate folosind scorul corect al primei reprize de joc, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raporteaza pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii.
 
Mai putine/ Mai multe goluri - La validarea pariurilor se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in meci. Numarul de goluri la care se raporteaza pariurile se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea acestora se ia in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor.
 
Mai putine/ Mai multe goluri la prima repriza - La validarea pariurilor se ia in considerare numarul total de goluri inscrise in prima repriza a meciului. Numarul de goluri la care se raporteaza pariurile se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea acestora se ia in considerare valoarea inscrisa in momentul acceptarii pariurilor.
 
Par/ Impar – Trebuie indicat daca numarul total de goluri inscrise in meci este un numar Par sau Impar. Rezultatul de 0-0 va fi considerat Par.
 
Par/Impar la prima repriza – Trebuie indicat daca numarul total de goluri inscrise in prima repriza a meciului este un numar Par sau Impar. Rezultatul de 0-0 va fi considerat Par.
 
Inscrie urmatorul (al x-ulea) gol – Trebuie indicata echipa care va inscrie urmatorul (al x-ulea) gol.
 
Victorie la limita – Se ia in considerare la validarea pariurilor scorul inregistrat la finalul regulamentar de joc.
 
 
Baseball
 
Castigatorul meciului, extra-time inclus – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul de la sfarsitul meciului. Extra-time se ia in considerare.
 
Handicap Asiatic, extra-time inclus – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul de la sfarsitul meciului cu valoarea handicapului aplicata. Extra-time se ia in considerare.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0. Extra-time se ia in considerare.
 
Total Runs in meci, extra-time inclus – Trebuie indicat daca totalul Runs-urilor reusite pe durata meciului este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita. Extra-time se ia in considerare.
 
Echipa cu cel mai mare scor intr-un inning – Trebuie indicata echipa care va inregistra cele mai multe runs-uri intr-un singur inning. Optiuni de pariere 1, X, 2.
 
Numarul maxim de Runs cumulate in vreun inning – Trebuie indicat numarul maxim de Runs din vreun inning, cumulat de catre ambele echipe.
 
Exemplu: Pentru meciul Anaheim – Kansas (0-0; 2-0; 1-2; 0-0; 3-1; 0-1; 0-0; 0-0; 0-0), varianta castigatoare este 4.
 
Mai putine/Mai multe dupa 4,5 inning-uri – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul dupa finalizarea primelor 4 inning-uri complete si prima jumatate a celui de-al 5-lea inning. Trebuie indicat daca numarul de Runs-uri reusite este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita.
 
Rezultat final dupa 5 Inning-uri – Trebuie indicat rezultatul meciului dupa disputarea primelor 5 Inning-uri.
 
Total Runs dupa 5 Inning-uri – Trebuie indicat daca totalul Runs-urilor reusite pe durata primelor 5 Inning-uri este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita.
 
Castigatorul inning-ului X – Trebuie indicat castigatorul inning-ului X. Optiuni de pariere 1, X, 2.
 
Mai putine/Mai multe in Inning-ul X – Trebuie indicat daca totalul Runs-urilor reusite pe durata inning-ului X este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita.
 
 
Darts
 
Castigatorul meciului – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul de la sfarsitul meciului. In general sunt oferite cote pentru 1 si 2, dar uneori pot fi oferite cotatii la 1, X, 2.
 
Handicap Set – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul de la sfarsitul setului cu valoarea handicapulul aplicata.
 
Mai putine/Mai multe seturi – Trebuie indicat daca numarul total de seturi disputate este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita.
 
Scor Corect seturi – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul pe seturi de la sfarsitul meciului.
 
Castigatorul setului curent – Trebuie indicat castigatorul setului curent.
 
Handicap jocuri setul X – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul de la sfarsitul setului X cu valoarea handicapului aplicata.
 
Total jocuri in Setul X – Trebuie indicat daca totalul jocurilor din setul X este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita.
 
Castigatorul restului setului (Pariu Live 0:0) – Trebuie indicat castigatorul restului setului. In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0.
 
Scor Corect la jocuri in setul X – Trebuie indicat scorul corect la jocuri in setul X.
 
Castigatorul jocului X din setul X – Trebuie indicat castigatorul jocului X din setul X.
 
Daca, din orice motiv, un jucator nu reuseste sa finalizeze un meci, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1,00, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit.
 
 
Snooker
 
Castigatorul meciului – La validarea pariurilor se ia in considerare scorul de la sfarsitul meciului. In general sunt oferite cote pentru 1 si 2, dar uneori pot fi oferite cotatii la 1, X, 2.
 
Total Jocuri – Trebuie indicat daca numarul total de jocuri dintr-un meci este mai mic sau mai mare decat valoarea oferita.
 
Castigatorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – Trebuie indicat castigatorul restului meciului. In momentul acceptarii pariului, scorul este considerat 0:0.
 
Exemplu: Scorul in momentul plasarii pariului este 2-0:
 -Meciul se termina 5-2, castigatorul restului meciului este primul jucator, scorul devenind 3-2
 -Meciul se termina 5-3, pariurile pe egalitate sunt castigatoare, scorul devenind 3-3
 -Meciul se termina 5-4, castigatorul restului meciului este al doilea jucator, scorul devenind 3-4.
 
Castigatorul jocului X – Trebuie indicat castigatorul jocului X.
 
Scor Corect jocuri – La validarea biletelor se ia in considerare scorul la jocuri de la sfarsitul meciului.
 
Daca, din orice motiv, un jucator nu reuseste sa finalizeze un meci, pariurile vor fi declarate nule si validate la cota 1,00, cu exceptia acelor pariuri ale caror rezultat a fost deja stabilit. Ocazional, un meci poate dura mai mult de o zi, in aceasta situatie pariurile plasate pe toata perioada meciului vor fi validate dupa terminarea acestuia.


Capitolul 14

Pariurile nonsportive sunt pariuri in cota fixa in care Evenimentele nu au un caracter sportiv.
 
Operatorul va primi pariuri nonsportive pe Evenimente precum: premiile Oscar, concursuri de frumusete, concursuri de muzica, rezultatele extragerilor la loteriile internationale etc.
 
Atunci cand apare o egalitate in cadrul unui Eveniment (de ex. doi castigatori, doua locuri doi sau altele), pariul va fi supus regulii Dead Heat.
 
Rezultatele luate in considerare sunt cele inregistrate la locul desfasurarii Evenimentului. Eventualele investigatii ulterioare realizate de catre autoritatile competente vor fi luate in considerare la plata pariului doar daca sunt realizate in aceeasi zi cu cea a finalizarii Evenimentului. Orice investigatie realizata in ziua/ zilele urmatoare nu va fi luata in considerare, indiferent de temeiul sau rezultatul acesteia. Ne rezervam dreptul de a suspenda platile pe evenimentele care fac obiectul unor investigatii referitoare la integritatea acestora.
 
Pariurile pe rezultatele extragerilor la loteriile internationale nu presupun o participare efectiva a Clientului la loteriile din oferta propusa de Organizator, ci un pariu pe care Clientul il face la Right Betting pe rezultatele extragerilor la acestea.
 
In niciun caz nu se vor oferi sau accepta pariuri pe rezultatele extragerilor la Compania Nationala Loteria Romana!
 
Pariurile pe rezultatele extragerilor la loteriile internationale sunt acceptate pana la orele mentionate in oferta de pariere afisata in agentii. Orice pariu pentru o anumita extragere acceptat dupa aceasta limita de timp este nul, daca exista certitudinea ca pariul nu a fost efectuat inainte de inceperea extragerii. 
 
Pariurile pe rezultatele extragerilor la loteriile internationale efectuate dupa momentul extragerii vor fi luate in considerare pentru rezultatele urmatoarei extrageri specificata, daca nu se primesc alte instructiuni. Daca, din orice motiv, nu are loc o extragere sau nu se specifica nicio extragere, pariurile vor ramane valabile pentru urmatoarea extragere disponibila, daca nu sunt anulate de comun acord inainte de extragere.
 
Regulile de baza se vor aplica in orice cazuri neacoperite de regulile privind pariurile pe rezultatele extragerilor la loteriile internationale de mai sus.
 
Pariurile nonsportive sunt acceptate numai pe o baza unica si nu pot fi combinate cu alte Evenimente. Exceptie fac combinatiile de cotatii ce pot fi oferite in mod special.


Capitolul 15

Regulamentul isi produce efectele pe durata de valabilitate a Autorizatiei de exploatare a pariurilor in cota fixa si va guverna toate pariurile acceptate de catre Organizator. 

 

Regulamentul este disponibil intr-un loc vizibil la punctul de pariere si poate fi consultat de catre fiecare client inainte de efectuarea pariului. Clientii trebuie sa citeasca si sa inteleaga prezentul Regulament. Detinerea unui Bilet de pariere emis de catre Organizator implica obligativitatea cunoasterii si acceptarii de catre client a regulilor prevazute in acest document. In cazul unei plangeri venite din partea unui Client, Organizatorul va incerca solutionarea acesteia direct cu Clientul. Daca Organizatorul se afla in imposibilitatea de solutionare favorabila, Clientul se poate adresa Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), datele de contact fiind disponibile pe pagina de internet oficiala a acestei institutii, http://www.onjn.gov.ro/contact.


 
Contactati-ne    Tel: 0213001000    Fax: 0372300008

Membri ai

Stanleybet BookMarkers Stanleybet Ugir Stanleybet ESSA

Right Betting SRL

Bucuresti, sector 6
BD Vasile Milea 2P
Nr. Reg. Com.: J40/7498/2010
CIF: 27255308
Capital Social: 1.000.000 lei Licenta: RO2838L000658
Autorizatie: RO2838X014226